Aamupala vuoteessa ja lomaunelmia

Ajattelin viime lauantaina vähän hemmotella itseäni nauttimalla aamiaisen vuoteessa. Koska Herra T ahersi vielä viimeistä työpäiväänsä ennen ansaittua lomaansa, ajattelin että minä lähes lomattomana olen ansainnut vähän luksusta. Kaikki herkut tarjottimelle ( croissantit oli jääneet ostamatta..big mistake), hesari ja kuukausiliite mukaan ja pellavalakanoiden väliin. Hetken mietin vielä skumppalasillisen lisäämistä ikäänkuin pisteeksi i:n päälle, mutta se ajatus sai jäädä seuraavaan kertaan. Jos ei oteta huomioon lehden päällä tallustelevia nelijalkaisia tai kuonon työntämistä jogurttikulhoon, niin olihan se aika luksukasta. Ihan oma, kiireetön lauantaiaamu. 

Siitä lomasta sitten, tai lomattomuudesta. Olenkin jo aiemmin kirjoitellut, että yrittäjänä en voi kuin haaveilla sellaisesta kuukauden lomasta..tai edes kolmen viikon totaali-irtiotosta töiden suhteen. Ja siitä minä nimenomaan haaveilen. Varsinkin näin kesän alussa kun yleisin puheenaihe on loma ja sen ajankohta. Olen kyllä näiden yrittäjävuosien aikana pyrkinyt pitämään sen lakisääteisen loma-ajan, mutta pilkottuna lyhyempiin osiin. Pisimmillään olen lomaillut parisen viikkoa ja kyllä se aina seuraavassa kuussa tilipäivänä on näkynyt. Mutta hei..laihemmatkin ajat on tietysti helpompi kestää kun takana on onnistunut loma. Ja onnellisuuttahan se loma ja matkailu kasvattaa. Ainakin hetkellisesti.  

Että lomastahan täällä haaveillaan. Ja unelmoidaan. Tämä kesä mennään pikku lomasilla ja pitkillä viikonlopuilla. Kylppärirempan jälkeen alkaa säästökuuri, koska silmissä häämöttää turkoosi meri ja valkoiset hiekat. Koralliriutat ja sateenkaarenväriset kalaparvet. Ja pitempi loma kuin se viikonloppu. Sen loman jälkeen mä varmaan vinkkailen teille tuhat ja yksi tapaa kokata kaurapuurosta gourmeeta :) 

Ihanaa viikkoa! Millos sun loma on :)