Ihastuttavan helppo tomaatti-mozzarellapasta

Yksinkertaiset asiat maailmassa ovat yleensä niitä parhaimpia. Niinkuin vaikka tämä tomaatti-mozzarellapasta, jonka ainekset löytyivät jääkaapista etsiessäni jotain lounaaksi kelpaavaa. Meiltä löytyy yleensä jääkaapista purkki kermaa ja tomaatteja, mutta nyt siellä köllötteli vielä palleroinen mozzarellaa.Täydellistä. Mä olen joskus Nizzassa syönyt järjettömän hyvän tonnikalapastan, jonka sekaan oli laitettu mozzarellaa ja on kuulkaas ihan parasta. Joten siitä se ajatus sitten lähti. Tämä ihanuus valmistuu vartissa ja maistuu ihan kesälle ja Italialle. Varsinkin kun nakkaat sekaan vielä tuoretta basilikaa.

Tomaatti-mozzarellapasta ( kahdelle)

250 g spagettia ( tai sen verran kun tuntuu hyvälle)

1 sipuli

muutama kirsikkatomaatti

1 pallero mozzarellaa

2 dl kermaa

tuoretta basilikaa

ruohosipulia 

suolaa, mustapipppuria

Laita pastavesi kiehumaan, keitä spagetti kypsäksi tai al denteksi. Miten vaan tykkäät.

Silppua sipuli. Laita paistinpannulle nokare voita ja kuullota sipuli. Lisää sekaan kirsikkatomaatit ( leikkaa kahteen osaan), basilika ja ruohosipuli. Pyörittele hetki. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Revi mozzarellasta palasia ja heitä kastikkeen sekaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. 

Kas, spagetti on valmista. Valuta spagetti ja nosta takaisin kattilaan. Kaada kastike sekaan, pyöräytä ja nauti.