Ilon pisaroita

Tämä kevät on mennyt jotenkin pirskahtelevan hyvällä fiiliksellä. Mitään sen ihmeellisempää ei ole tapahtunut. Varmaankin vain tähdet ovat olleet oikeissa asennoissa sen suhteen, että elämä on soljunut sujuvasti eteenpäin. Ja miksi ei soljuisi vastakin. On sentään toukokuu ja lumet ovat sulaneet pihalta. Ekat tulppaanit kukkii ihan kohta ja pihakin on melkein haravoitu. Kaikkea kivaakin on tiedossa. Starboxilaisten tapaaminen, norppa-kuvauskurssi Oravissa ja tyttöjen pitkä viikonloppu Nizzassa. 

Minulla on tapana nappailla kännykällä kuvia kaikesta, mikä tekee minut iloiseksi ja niitä selaillessani ajattelin että voisin muutaman kuvan tännekkin laittaa. Niitä hetkiä, jotka on tehneet päivistä pikkusen parempia. Ei ne mitään elämää mullistavia juttuja ole, ihan sitä arkea vaan. Kaunis maisema, poseeraava koira tai hyvä kirja. Mutta niistähän se hyvä elämä koostuu, arjen pikku asioista. 

Älä turmele sitä mitä sinulla on, haluamalla sitä mitä ei ole; ja muista, että mitä sinulla nyt on, oli kerran niiden asioiden joukossa, joista vain uneksit.— Epikuros

Kusti-Herran 4-vee synttärit. Se nyt on vaan niin söpönen poseeratessaan synttärihatussa.
Ostin maalit ja kankaat ja herättelin henkiin vanhan harrastukseni. Akryylivärit, vesivärit..maalaaminen on täydellinen keino rentoutua.
Ihan omaa taidetta. Olen hyvin onnellinen, että jaksan edelleen tuijotella tätä ja miettiä, että uskalsin sittenkin hypätä itsekriittisyyteni yli ja olla tyytyväinen lopputulokseen.

 

Perjantain Vain elämää, juustot ja rosee.
Lauantai-illan oma hetki. Lasi roseeta ja täydellisen hvä kirja. Miss you, kirjoittanut Kate Eberlen. Eihän sitä malttanut laskea käsistään.
Leivontakokeilussa keksikakku ja tämä keksileivos.
Täydellinen maisema aamulenkiltä. Sumua järven yllä ja lähtevät jäät.
Hiski. Rakkaus <3
Vappuaamun luksusta. Croque Monsieur- leivät ja mimosat. Kyllä se vaan nostaa aamut vähän parempaan luokkaan kun appelsiinimehun sekaan kaataa kuohuvaa.
Bistro Holvin suussasulava menu vappuaaton teatteriesityksen jälkeen. Hyvää seuraa ja hyvää ruokaa..mitä sitä muuta ihminen kaipaisi?
Tyytyväinen kampaamoasiakas. Poninhäntä jäi sinne ja tilalle tuli kepeä kesätukka. Tykkään.