Joskushan se on aloitettava..

"Mitä tahansa voitkaan tehdä tai unelmoida … aloita se. Rohkeudessa on nerokkuutta, voimaa ja taikaa."

 Johann Wolfgang von Goethe

Tämä on toinen yritykseni kirjoittaa blogia. Ensimmäinen ei oikein ottanut tuulta alleen, koska olen harvinaisen huono atk-asioissa..kuvat oli vinksallaan ja tekstiäkään ei oikein syntynyt. Teknisten ongelmien kanssa painiminen veikin sitten innostuksen koko harrastuksesta. Onneksi löytyi Starbox. Sopiva alusta ja etenkin tuki!

Bloggaamista olen miettinyt kauan, ei vaan tuntunut löytyvän sopivaa aihetta. Syksyllä 2016 aloitettiin harrastuspohjalta pienimuotoinen tilauskakkupuoti ja sieltähän se aihe löytyi..kakut.Puodin asiakkaat myös kyselivät mistä löytyy kuvia ja tietoa, joten siksikin tilaus blogille oli olemassa. Mutta koska kakkujakaan ei voi määrättömästi leipoa, löytyy blogista myös muuta elämää..matkustelua, valokuvausta ja elämää yleisesti. Oikea nimitys lienee lifestyle-blogi. Kuulostaa hyvältä, joten mennään sillä vaikka blogin nimi muuta antaisi aluksi ymmärtää. 

Blogi on myös hyvä keino lämmitellä suhde järjestelmäkameraani. Viime aikoina olemme jotenkin vieraantuneet toisistamme, mutta lähenemistä on tapahtunut. Valokuvaus on ollut aina lähellä sydäntä, mutta puhelimen kamera on tehnyt sen nykyään liian helpoksi. Nyt sitten mukana kulkee myös järkkäri, pitkästä aikaa. 

Ja minä siis olen Mari. Kaikkea kaunista rakastava esteetikko, intohimoinen leipuri ja osittainen taivaanrannann maalari. Päätyökseni myyn vakuutuksia, joten vastapainona täytyy olla jotain muuta. No niitä kakkuja, vähän matkustelua ja elämästä nauttimista. Perheeseeni kuuluu aviomies ( innokas kokki, joka tekee mm. maailman parasta ruisleipää), sekä tiibetinspanielit Hiski ja Kusti..isä ja poika. Innokkaat jokapaikan höylät, mutta keittiöhommiin ei ole asiaa. 

Näin lähdetään eteenpäin..katsotaan mitä mennessä tapahtuu ja mihin päin tämä muuttuu! 

Tervetuloa mukaan!