Joulun tunnelmaa

Tämä on yksi joulun pahaista hetkistä. Koti on siivottu, kuusi koristeltu ja kaikki kinkun paistoa vaille valmista. Voi vaan nauttia lumoavasta joulun ajasta ja kaikki mikä enää tehdään on ihan vain extraa. Tässä joulussa tuntuisi olevan muutenkin ihan erikoista taikaa, eikä vähiten kauniin ja lumisen luonnon takia. Oikea talven ihmemaa. Kutsuu pitkille kävelyille kirpakan pakkasen nipistellessä poskia.

Oikeat joulun värit meillä löytyvät pelkästään kuusesta ja kukista, muuten mennään aika hattaraisilla sävyillä. Pari punanuttuista tonttua oli hetken takkapuiden päällä, mutta jotenkin mua tänä jouluna ahdisti ne värit ja tonttuset pääsivät takaisin kaappiin. Samoin punaiset joululiinat saavat pysyä tänä vuonna kaapin perukoilla. Väreillä on selkeästi vaikutusta hyvinvointiin, koska jotenkin mielikin on selkeästi freshimpi. Untuvapeitot ja tyynyt kävivät pesulassa ja tulivat ihanan pulleroisina takaisin. Nyt sänky on pedattu valkoisiin ja se on niin kutsuva, että voisin viettää joulunpyhät siellä untuvien keskellä. Hyvä kirja ja vähän suklaata, mitä ihminen muuta tarvitsisi ollakseen onnellinen!

 Haluan toivottaa kaikille ihanaa, suloista ja rauhallista joulunaikaa! Alla linkki ihastuttavaan ja ehkä maailman kauneimpaan joululauluun, Mary did you know?