Kirahvikakku pienelle prinsessalle

Huomenna vietetään pienen Ida-tyttösen 2-vee juhlia ja toiveena oli suklaakakku, jota koristaa kirahvi. Eikä mikä tahansa kirahvi, vaan Idan suosikki Tjäreborgin Lollo-maskotti. Kyseinen maskotti oli ihan uusi tuttavuus minulle, mutta onneksi on google. Muutamalla haulla löytyi oikea kaveri, joten kirahvi saatiin kakkuun. 

Pohja on mehevä suklaakakkupohja ja väliin laitettiin toiveiden mukaisesti mansikka- ja suklaamoussea kolmeen kerrokseen. Koska kakku päällystettiin sokerimassalla, siveltiin se vielä ennen massan laittoa suklaakreemillä. Sokerimassa kun vaatii "eristekerroksen" pysyäkseen kauniina kakun pinnalla.

Lollon lisäksi kakku sai koristeekseen erivärisiä sokerimassakukkasia..vähän niinkuin kedolla istuisi. Iloiset väri, jotka varmasti miellyttävät sankaria :) Kakun alaosaan kietaistiin vielä oranssi sokerimassanauha ikäänkuin sitomaan kokonaisuus yhteen, 

Hurjan suloinen, eikö vaan? Missä se lukee, että pienet prinsessat juhlivat aina vaaleanpunaisessa..näissä väreissä synttärijuhlista tulee varmasti riemukkaat :)

Paljon onnea Idalle :)