New York is always a good idea

Minä rakastan matkustamista. Uusia kaupunkeja, tuoksuja, makuja ja kokemuksia. Yleensä on lentoliput jo valmiina seuraavaa reissua varten ennenkuin edellinenkään on koettu. Maaliskuussa oli aikomus viettää totaalinen irtiotto arjesta Omanin valkoisilla hiekoilla. Joulun aikaan alkoi mietityttämään, että onkohan sellainen all inclusive ollenkaan meidän juttu? Ajatus ei enää saanut perhosia vatsanpohjaan tai toivomaan, että aika kulkisi nopeampaan. Oikeastaan en odottanut koko lomaa ollenkaan. Nopean perheneuvottelun tuloksena päätettiin perua koko homma ja viettää pitkä viikonloppu New Yorkissa..ja nyt kyllä on perhosia vatsassa!

Olen käynyt New Yorkissa kerran aikaisemmin. Ratkiriemukas 4-kymppisreissu lukioaikaisten ystävieni kanssa. Keskittyi puhtaasti ostoksiin ja pakollisiin nähtävyyksiin. Ja voi pojat niitä ostosmahdollisuuksia..varsinkin Woodbury Common Outletin portilla mun visa varmasti itki verta. Ihan vähän lähti lapasesta, mutta olihan se sen arvoista. 

Tällä kertaa matkakumppanina on mieheni, joten luultavasti shoppailu jää aika paljon vähemmälle. Mulla on ajatuksissa kiireetön viikonloppu, hyvää ruokaa ja nähtävyyksiä. Koska aika on rajallinen, pitää jonkunlainen suunnitelma olla valmiina. Muutama must kohde on tottakai listalla ja ne mitä ei löytynyt silloin ensimmäisellä kerralla. Tällä reissulla aion ainakin maistaa kehutun Shake Shackin hampurilaisia, sekä ihastella herkkupuoti  Dean & Delucan tarjontaa. Magnolia Bakery löytyy must-listalta myös. Mieheni vaatii ehdottomasti päästä legendaariseen Katz Deliin, joka mekin silloin eka reissulla testattiin. Ko. puoti on esitelty aika monessa ohjelmassa ja onhan se lihansyöjän paratiisi. Mua se ei hirmuisesti sykähdyttänyt, mutta koska avioliitto on kompromisseja, niin onhan se mentävä :)  Aika herkkupainotteinen suunnitelma siis.

Magnolia Bakeryn supersuloinen cupcake maistettiin Dubaissa, mutta nyt on päästävä kaiken alkulähteille
Katz Delin leivät on aika massiivisia :)

Katsellaan mitä keksitään..ja se ei varmasti New Yorkin kaltaisessa metropolissa ole vaikeaa. Onneksi tässä on vielä aikaa unelmoida ja suunnitella ( Finnairin appsin mukaan 35 päivää). Sehän on aina yksi parhaista asioista reissua odotellessa. 

Vinkkejä otetaan vastaan :)