Puolukka-toffeemuffinssit

Tässäpä helppo ja suussasulava ohje puolukkamuffinsseihin, jotka saavat ihanan makean lisän toffeesta. Toimii toki ilmankin, mutta jotenkin puolukka kaipaa kaveriksi jotain todella makeaa. Osa vehnäjauhoista korvataan kaurahiutaleilla, joten vähän terveellistäkin on seassa! Taikina on hämmästyttävän helppo sekoita keskenään- versio joten nämä ihanuudet syntyvät kädenkäänteessä vaikka viikonlopun kahvipöytään. 

Puolukka-toffeemuffinssit ( 12 kpl)

2,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaurahiutaleita

1, 5 tl leivinjauhetta

1 tl vaniljasokeria

100 g voita

1,5 dl piimää

2 munaa

2 dl puolukoita

1 dl omar-karkkeja rouhittuna ( voit vaihtaa tämän myös vaikkapa valkosuklaamuruun)

Sulata voi ja anna jäähtyä hetkisen. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa sulatettu voi, piimä ja kananmunat. Yhdistä seokset keskenään kääntelemällä. Lisää sekaan puolukat ja toffeemuru ja kääntele sekaisin. 

Kaada taikina muffinssivuokiin ja paista 175 asteessa noin 25 minuuttia.