Syntymäpäiväkakkuja & macaronseja

Kakkujen leipominen on kyllä aika palkitsevaa puuhaa. Kun kakku on valmis ja itselläkin on se fiilis, että wow..me tehtiin tuo ja se on upea, niin se on mahtava tunne. Että onnistuu ja pystyy tuottamaan iloa sille, joka sen saa. Ja kun se ajatus tuottaa iloa ja onnea itsellekkin, niin siinä ollaan hyvän alkulähteillä! Tänään varsinkin oli sellainen olo. 

Tänä viikonloppuna ahkeroitiin paritkin syntymäpäiväkakut. Kaksi isoa levykakkua Voimisteluseura Siriuksen 1-vuotis syntymäpäiville ja pienempi kakku 7-vuotiaan prinsessan juhliin. Noihin juhliin lähti mukaan myös pastellinen kokoelma macaronseja eri täytteillä. 

Kun syntymäpäiväsankari toivoo kakkuunsa omenaa ja valkosuklaata, olen sitä mieltä että neitokaisella on maku kohdallaan. Sillä yhdistelmällä ei vaan voi mennä metsään! Kakku sai hennon vaaleanpunaisen petal-pursotuksen ja kruunukseen vaahtokarkkeja ja macaronseja. Hurjan suloinen!

Toivomuksena oli myös kokoelma macaronseja pastellisävyissä. Macaronsit täytettiin valko- ja maitosuklaalla, vadelmalla ja sitruunalla.Valkosuklaamacaronsin sisällä on vielä pieni omenainen yllätys. Samat maut siis kuin kakussa. Aika herkku kokoelma, vai mitäs sanotte.

Voimisteluseura Siriuksen kakut täytettiin vadelmamoussella ja suklaaganachella. Siinäkin on makuyhdistelmä, joka minusta on aina toimiva. Päällä sokerimassakoristeet seuran logolla.  Onnea 1-vuotiaalle! Teette arvokasta työtä!