Täällä taas ja mitäs sitten?

Joulu tuli ja meni, samoin uusi vuosi. Tämän blogin 1-vuotissynttäritkin hurahti ohi ilman, ettää muistin koko asiaa. Kamera on saanut olla rauhassa, kotikonettakaan en ole juurikaan avannut. Olen nauttinut muutamista vapaapäivistä, odotellut aurinkoa, pakkasta ja saimaalle kunnon jäätä. 

Olen tavannut keittiösuunnittelijoita, miettinyt seinämateriaaleja ja kodinkoneita. Pohtinut lattioita, lamppuja ja mihin mikro piilotetaan. Miettinyt ja pohtinut niin paljon, että välillä on ollut pakko lopettaa. No mutta suunnitelmat on nyt valmiina ja unelmien keittiön rakentaminen alkanee ihan pian. 

Olen suunnitellut kesälomareissua ja fiilistellyt kevään lomia. Varannut lentoja ja viettänyt aikaa booking.comissa etsien hotelleja. Reissujen osalta tämä vuosi näyttää aika täydelliseltä. Kohteet on ennestään tuttuja, mutta pari uuttakin paikkaa sieltä löytyy. Keväälle on myös buukattu pari hauskaa tapaamista tyttöporukalla. 

Olen maannut viime päivät sohvan pohjalla potien vuosisadan nielutulehdusta, joka vei voimat ja äänen mutta voiton puolella ollaan. Juuri kun oli päässyt sanomasta etten ole pariin vuoteen sairastanut, niin silloinhan se iski. Oikein olan takaa. 

Ennenkaikkea olen miettinyt tämän blogin kohtaloa ja tulevaisuutta. Vuoropäivin olen päätynyt lopettamaan koko homman tai vaihtoehtoisesti päättänyt jatkaa. Loputtoman jahkailun päätteeksi päätin jatkaa, mutta hivenen eri konseptilla. Suurin muutos on se, että blogin nimi muuttuu. Kakkupuoti Hurmaavasta tulee ihan vaan Hurmaava. Syystä että alkuperäinen nimi määritteli aika paljon sisältöä, mutta Hurmaavan alla voi kirjoitella vähän mitä mieleen juolahtaa. Toki ruoka- ja leivontaohjeet on mukana edelleen, mutta laajennetaan skaalaa. Varmaankin tiedossa on ainakin remonttihommia, reissuja ja luontoa. Todennäköisesti kuviakin tulee jatkossa enemmän, koska valokuvausta aion harrastaa jatkossa entistä enemmän. Mutta mennessä näkee, pysykää siis linjoilla. 

Ja kun niitä kuvia on viimeksi otettu uutena vuotena, niin alla tunnelmia sieltä. Vaikka kevättä kohti tässä mennäänkin :)