Arkiruokaa: kana-ananaspaistos

Arkiruokaa -teema tulee blogiini uutena aihepiirinä. Tämän teeman alla tulen postailemaan blogiin helppoja ja nopeahkoja ruokia arkeen kokkailtavaksi. Ensimmäiseksi vuorossa on kana-ananaspaistos täysjyväpastalla.

Blogissa on ollut pieni hiljaisuus, joka on johtunut muutosta toiselle paikkakunnalle ja opintojen aloitus leipuri-kondiittoriksi.

KANA-ANANASPAISTOS 

  • 400 g täysjyvä fusillipastaa
  • 430 g maustamatonta broilerin filettä
  • 4 dl ruokakermaa
  • 140 g ananaspaloja
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • vuoan voiteluun oliiviöljyä
  • kanalle maustetta: suolaa, mustapippurirouhe, valkopippuri-, curry-, sipuli-, valkosipuli- ja chilijauhetta.

Keitä pasta napakan kypsäksi. Paista kanafileet pannulla. Pilko jäähtynyt kanafilee tasaisiksi kuutioiksi ja laita kuutiot takaisin pannulle. Mausta kanakuutiot ripauksittain eri mausteilla (valkopippuria riittää vähäinen määrä). Tarkista maku!

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Voitele uunivuoka ja lado ainesosat vuokaan. Lusikoi 3 rkl oliiviöljyä viimeiseksi ainesosien joukkoon. 

Paista kana-ananaspaistosta uunin keskitasolla noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Voit vielä lopuksi sutia pintaan 1 rkl oliiviöljyä kauniin kiiltävän lopputuloksen saamiseksi.

Klikkaa tähteä, jos tykkäsit reseptistä. :)