Helpot ja nopeat Marianne crush suklaapallot

Helpot ja nopeat suklaapallot muotoillaan käsin ja pyöritellään Marianne crush rouheessa. Pallot jähmetetään ja säilytetään jääkaapissa. Tässä helppo resepti yllätysvieraita varten tai muuten vain herkutteluhetkiin.

MARIANNE CRUSH SUKLAAPALLOT | n. 15 kpl koosta riippuen

  • 3 dl kaurahiutale
  • 100 g voi
  • 1 dl tomusokeri
  • 3 rkl kaakaojauhe
  • 2 tl vaniljasokeri

Pinnalle

  • Marianne crush -rouhetta

Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää joukkoon voi ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Muotoile taikinasta pieniä palloja ja pyörittele pallot Marianne rouheessa, niin että rouhe peittää pallot kauttaaltaan. Anna suklaapallojen jähmettyä ennen tarjoilua jääkaapissa. 

Jos tykkäsit reseptistä, muista klikata tähteä postauksen alla. :)