Jauhottomat pizzat - pizzapohja kukkakaalista

PIZZAPOHJA KUKKAKAALISTA | 50-60 min | helppo

Ainekset

  • 950 g kukkakaalirouhe
  • 130 g emmental juustoraaste
  • 4 kananmunaa

Täyte

  • tomaattikastiketta
  • juustoraastetta
  • lihaa/kalaa/kasviksia

Päälle

  • tuoretta basilikaa/rucolaa
  • tummaa balsamikastiketta
  • pizzamaustetta

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Huuhdo kukkakaali ja irrota kukkakaalista nuput irti. Raasta nuput pieneksi rouheeksi esim. monitoimikoneella. Punnitse rouhe ja sekoita kukkakaalirouheeseen kananmunat ja juustoraaste. Muotoile pizzapohjiksi leivinpaperin päälle. Pohjamassasta tulee neljä pienempää pizzaa tai kaksi peltipizzaa. Voit myös puolittaa ohjeen määrät omien tarpeiden mukaan!

Paista pohjia uunissa 25 minuuttia. Ota pohjat uunista ulos ja lisää tomaattikastike ja täytteet pohjien päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia tai kunnes reunat ovat saaneet väriä ja juusto on sulanut kauniisti.

Viimeistele pizzat halutessasi tuoreilla yrteillä ja tummalla balsamikastikkeella.

Klikkaa tähteä, jos tykkäsit reseptistä.