Joulukalenteri, luukku 11: Vuohenjuusto-hunajapatongit

Aika avata 11. luukku kalenterista. Kalenterista paljastui vuohenjuusto-hunajapatongit! Näiden tekemiseen menee vain hetki.

VUOHENJUUSTO-HUNAJAPATONGIT

  • 1 tuore patonki
  • 200 g vuohenjuustoa
  • juoksevaa hunajaa
  • oliiviöljyä

Laita uuni kuumenemaan ylälämpöön 225 asteeseen. Leikkaa patonki viipaleiksi. Sivele halutessasi viipaleiden päälle kevyesti oliiviöljyä. Leikkaa vuohenjuusto ohuiksi viipaleiksi ja asettele juustot patonkiviipaleiden päälle. 

Paahda patonkiviipaleita uunin keskitasolla noin viisi minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja viipaleet ovat saaneet kultaisen värin. Valuta lopuksi juoksevaa hunajaa patonkiviipaleiden päälle (noin 1 tl per leipä).