Laskiaisdonitsit nutella-täytteellä + blogin muuttoilmoitus

Laskiaispullat ovat viime vuosina saaneet uusia muotoja esimerkkinä wrapit, laskiaispitkot, -kranssit, ja tuutit. Lähdin mukaan muutosleikkiin ja tein tällä kertaa laskiaisdonitseja nutella-kermalla ja kuorrutin donitsit suklaalla. Levitin nutellaa vielä donitsien sisäpuolelle ja herkku oli valmis!

Donitsit voi tehdä joko itse tai ostaa valmiina. Itse oikaisin ja käytin kaupan valmiita pakastedonitseja. 😊


Se tuli kaikille bloggaajille yllätyksenä, nimittäin portaalin sulkeminen. Starbox blogiportaali suljetaan 31.3.19 Jatkan bloggaamista kuitenkin siihen saakka myös täällä Starboxissa. 

BLOGINI MUUTTAA OSOITTEESEEN: https://www.jannenkeittiossa.fi/

Tervetuloa lukemaan blogia myös jatkossa! Aihealue pysyy täysin samanlaisena kuin tähänkin saakka eli ruoan ja leivonnan parissa. Kaikki reseptit ovat siirretty jo uudelle sivustolle. 😊

LASKIAISDONITSIT NUTELLATÄYTTEELLÄ

Tarvitset

  • 8 kpl donitseja
  • kuorrutteen resepti täällä
  • suklaaströsseleitä
  • nutellaa
  • vispikermaa
  • sokeria
  • vaniljasokeria

Aloita valmistamalla donitseille kuorrute. Leikkaa sahalaitaisella veitsellä donitsit kahteen osaan ja sivele alimman donitsinpuolikkaan sisäpinnalle nutellaa. Dippaa yläkansi suklaakuorrutteessa ja ripottele päälle strösseleitä.

Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi ja lisää joukkoon nutellaa. Pursota nutellakerma alimman donitsipuolikkaan päälle ja aseta hatuksi kuorrutettu donitsinpuolikas.

https://www.jannenkeittiossa.fi/