Pitsireunaiset ohukaiset (aka parhaat letut)

Resepti joka ei petä. Tästä taikinasta valmistetut letut sopivat suoraan marjojen kanssa nautittavaksi tai uuniin suolaisella täytteellä (täytetyt letut). Tänään teki mieli lettuja ja päätin jakaa luottoreseptini myös teille lukijat.

Lettujen kanssa oli tämän kesän mustikoita ja valkosuklaakastiketta. 

PITSIREUNAISET OHUKAISET (n. 10 keskikokoista ohukaista)

  • 2 kananmunaa
  • 5 dl kevytmaitoa
  • 2,5 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 3/4 tl suolaa
  • 50 g voi- tai margariinisulaa

Sekoita kaikki ainekset sekaisin ja anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia. Paista ohukaiset kuumalla pannulla. Käytä margariinia paistossa.