Raparperi-kanelihilloke

Raparperista on moneksi! Sitä sopii käyttää leivonnassa sekä ruoanlaitossa. Täällä onkin jo pakastin täynnä raparperia talven varalle.

Kirpeän makea hilloke syntyy käden käänteessä ja hilloke maistuu esimerkiksi vaniljajäden, lettujen, jogurtin tai puuronkin kanssa mainiosti!

RAPARPERI-KANELIHILLOKE

  • 400 g tuore raparperi
  • 1 dl vesi
  • 1 dl tavallinen sokeri
  • 1 tl kaneli

1. Pilko raparperi pieniksi paloiksi ja laita palat pinnoitettuun kattilaan. Lisää vesi ja kiehauta seos.

2. Lisää sokeri ja anna seoksen porista keskilämmöllä 10-15 minuuttia, kunnes raparperi on soseutunut.

3. Lisää kaneli ja anna hillokkeen jäähtyä.

Reseptillä tulee noin 4 dl valmista hilloketta.

Klikkaa tähteä, jos tykkäsit reseptistä. :-)