Helppo ja herkullinen raparperi-mansikka-mustikkapiirakka

Tässä piirakassa maistuu kesä! Raparperi, mansikat ja mustikat vievät mielen suoraan kesän makuihin. Piirakka on simppeli valmistaa ja se sopii hyvin herkuteltavaksi vaikkapa vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kera. Piirakka on rakenteeltaan pehmeä ja marjat tuovat sopivaa kosteutta piirakkaan. Mukavaa kesäkuun alkua!

Ainekset

  • 2 kananmunaa
  • 160 g sokeria
  • 100 g voita
  • 2 dl maitoa
  • 230 g vehnäjauhoja
  • 7 g leivinjauhetta
  • 250 g raparperia
  • 150 g mansikkaa
  • 100 g mustikkaa
  • Pinnalle kanelia ja vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää joukkoon sula voi ja maito. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan (28 cm) ja ripottele päälle pilkotut raparperit, mansikat ja mustikat. Ripottele päälle kanelia ja vaniljasokeria.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa noin 30 minuutin ajan.