Salted caramel kuorrute donitseille

Vappu lähenee kovaa tahtia ja täällä on maisteltu donitseja ja erilaisia kuorrutteita. Salted caramel kuorrute on jo pidempään pyörinyt kokeiltavien herkkujen listalla ja tänään se pääsikin kuorrutteeksi donitseille. Suolaisen ja makean yhdistelmä on vaan niin hyvä! Ennen vappua kerron myös herkullisen suklaakuorrute reseptin donitseille. Nappaa tästä helppo resepti talteen. :)

SALTED CARAMEL KUORRUTE DONITSEILLE | riittää 4-5 donitsiin | helppo

  • 1 dl vispikermaa
  • 1 dl fariinisokeria
  • suolaa maun mukaan
  • nokare voita
  • koristeluun: esim. strösseleitä tai sormisuolaa

Mittaa fariinisokeri ja kerma pieneen pinnoitettuun kattilaan. Keitä 10-15 minuuttia kunnes kinuski paksunee. Lisää voi ja suola ihan lopuksi sekaan. Laitoin suolaa ripauksittain ja maistelin välillä. Dippaa donitsit vielä lämpimään kinuskiin ja ripottele päälle sormisuolaa tai strösseleitä/nonparelleja. Kuorrute riittää 4-5 normaalikokoiseen donitsiin.

Aurinkoa ja lämpöisiä kevätpäiviä!