Suussasulavan täydellinen brownie hämisverkolla

Halloween teema jatkuu blogissa aina yhtä herkullisella browniella. Tällä kertaa brownie sai päälleen marraskuun hämyisiin iltoihin sopivan hämähäkkiverkon. Brownie sopii täydellisesti herkkuhetkiin, kun haluaa nopeasti jotain helppoa ja herkullista. Tosin hetken joutuu odottelemaan brownien jäähtymistä, jos haluat sen kuorruttaa.

Tähän suussasulavaan brownieen tulee runsaalla kädellä kaakaojauhetta ja paksu kuorrute suklaata. Yksi pala riittää taltuttamaan hetkeksi makeanhimon.. Katso resepti ja kokeile. 😍

SUUSSASULAVAN TÄYDELLINEN BROWNIE HÄMISVERKOLLA

Ainesosat

  • 100 g voita
  • 3 dl sokeria
  • 2 dl kaakaojauhetta
  • 3 kananmunaa
  • 1 ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ripaus suolaa

Kuorrute

  • 200 g tummaa suklaata
  • 1 dl vispikermaa

Kuvio

  • 70 g valkosuklaata
  • 0,25 dl vispikermaa
  • ripaus valkoista elintarvikeväriä

Sulata voi. Sekoita sokerit kulhossa ja lisää joukkoon kaakaojauhe ja jauhot. Lisää rasvat ja loput ainesosat. Sekoita sekaisin nopeasti ja kaada voideltuun irtopohjavuokaan (halkaisija noin 23 cm). Paista brownieta 175 asteessa 15 minuuttia uunin keskitasolla. Brownie on valmis kun pintaosa kestää kosketusta ja taikina on vuoan keskeltä vielä vähän pehmeää.

Kuorruta jäähtynyt brownie. Sulata suklaa varovasti mikrossa kerman kanssa. Levitä suklaaganache brownien päälle tasaisesti. Sulata seuraavaksi valkosuklaa kerman kanssa ja värjää valkoiseksi elintarvikevärillä (tai voit jättää värjäämättä, silloin kuviosta tulee luonnonvalkoinen). Tee ensin spiraali valkosuklaasta ja vedä sitten hammastikulla spiraalin keskeltä viivoja kohti reunaa. Näin syntyy hämähäkkiverkkokuvio.