Terveellisemmät ranskalaiset porkkanasta

PORKKANARANSKALAISET | 30-45 min | helppo

Ainesosat

  • 600 g porkkanatikkuja
  • 2 kpl valkosipulinkynsi
  • 2-3 rkl oliiviöljy
  • 0,5 tl suola
  • 1 tl rosmariini
  • 1 tl pizzamauste

Laita uuni kuumenemaan 220 asteeseen. Pese porkkanat ja leikkaa ne samankokoisiksi tikuiksi. Mitä ohuempia tikut ovat, sitä nopeammin ne valmistuvat uunissa. Punnitse porkkanatikut (600 g) kulhoon ja lisää joukkoon öljy, murskatut valkosipulinkynnet ja mausteet. Sekoita sekaisin.

Levitä maustetut porkkanatikut uunipellille tasaisesti ja paista uunissa noin 15-20 minuuttia, riippuen porkkanatikkujen paksuudesta. Voit lisätä/vähentää mausteita oman maun mukaisesti.

Klikkaa tähteä, jos tykkäsit reseptistä.