Testissä: täydellinen ruisnachovuoka

Sain Linkosuolta testiin uusia RyeNacho tuotteita eli ruisnachoja. RyeNachot ovat ensimmäinen suomalainen nacho Tex Mex -hyllyssä. RyeNachossa on nimensä mukaisesti ruista 40 % ja maissia 30 %. Makuvaihtoehtoina ovat Sea salt ja Cheese. 

Omaan suuhun naposteltavana juustonmakuiset nachot maistuu paremmalta, mutta nachovuokaan käytin neutraalimman maun nachoja eli pelkästään suolattuja. Nachovuoka oli nimensä mukaisesti todella hyvää.. Kiitos Linkosuolle reseptistä ja maistiaisista.

TÄYDELLINEN RUISNACHOVUOKA

  • 1 pss Linkosuo RyeNachoja
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 1 pss SantaMaria Taco mausteseosta
  • 1 prk (250 g) tomaattisalsaa
  • 1 prk (250 g) cheddar-juustokastiketta
  • 100 g turkkilaista jogurttia
  • 1 kpl keskikokoinen punasipuli, ohuina viipaleina
  • 1 kpl lime, lohkoina
  • ½ punttia tuoretta korianteria hienonnettuna

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Ruskista jauheliha ja sekoita joukkoon Taco mausteseos. Jatka ruskistusta vielä hetken niin, että mauste tarttuu kunnolla jauhelihaan. 

Laita uunipellille/vuokaan leivinpaperi ja levitä päälle nachot. Levitä nachojen päälle tomaattisalsa, ruskistettu jauheliha ja juustokastike. Lämmitä uunissa n. 5 min, kunnes pinta saa hieman väriä.

Koristele nachot turkkilaisella jogurtilla, punasipulilla, limellä ja korianterilla. Nachovuoka on parhaimmillaan heti nautittuna.