Innoissaan kuin ilmapallo

Syksyn suunnitelmat menivät jälleen kerran uusiksi. Lokakuulle kaavailtu maraton ei sovikaan enää kalenteriin, koska samaan aikaan olen koulun penkillä.

Aloitin opiskella palvelumuotoilua Kymenlaakson ammattikorkeakoulussa. Tutkintonimike on muotoilija (ylempi AMK). Tavoitteena on saada paperit käteen puolentoista vuoden kuluttua. Opiskelen työn ohessa ja ainakin yritän selvitä urakasta ilman opintovapaata.

Tämä syksy ja ensi kevät meneekin tiiviisti koulun pelkillä ja tehtävien kimpussa. Viimeinen puolivuotinen on varattu opinnäytetyön tekemiseen. Odotettavissa on siis työntäyteinen puolitoistavuotinen.

Ensimmäisen tehtävän kimpussa koulussa.

Meillä oli ensimmäiset lähipäivät viime viikonloppuna. Ja voi että. Olen niin innoissani, että en millään malttaisi odottaa seuraavia lähipäiviä. Aihe on kiinnostava. Opiskelukaverit ovat aivan mahtavia. Opettajat ovat upeita persoonia. Nautin koulun tunnelmasta. Olen kuin ekaluokalla jälleen :)

koulutarvikkeet

Ekaluokkalainen tarvitsee tietysti myös asianmukaiset koulutarvikkeet. Penaalin ja kynän sain lahjaksi. Näemmä lapsellinen innostukseni on huokunut myös lähipiiriin. Joku varmaan vielä kiikuttaa minulle My Little Pony -repun :)

Toivottavasti hyvä motivaatio säilyy. Sillä se auttaa puskemaan läpi väsymyksen ja tehtävä-ähkyn, joka aivan varmasti yllättää matkan varrella. 

Jos alan jossain vaiheessa ruikuttaa turnausväsymystä, niin potkikaa persukkeelle. Kyllä tämä maaliin saadaan ja viimeistään jouluna 2018 tanssin kuusen ympärillä uunituore tutkintotodistus hyppysissä :)