Kivan päivän illan kruunasi suppailu Vuoksella

Loman viimeisen viikon kunniaksi aurinko palasi hellimään lomalaista. Ai että, nyt on kesä parhaimmillaan! 

fillaroimassa

Aurinkoinen ilma houkutteli eilen pyörälenkille. Polkaisin Rautjärvelle ja takaisin. Siinä se päivä melkein menikin :) Mennessä oli vastatuuli, ja pisimmissä mäissä meinasi hymy hyytyä. Onneksi takaisinpäin tullessa sain lasketella myötätuuleen, ja kotimatka taittuikin lähes vartin nopeammin kun menomatka. Kokonaisuudessaan matkaa kertyi noin 57 kilometriä.

Polar M400
Paluumatkan lukemia.

Pyöräily on hyvää treeniä maratonia ajatellen. Siinä sykkeen saa pysymään matalana ja voi tehdä pitkiä harjoituksia, jotka kehittävät peruskuntoa. Juostessa on paljon vaikeampi pitää syke matalalla. Pyöräily tuo myös mukavaa vaihtelua harjoitteluun.

Liikunnallisen päivän kruunasi palauttelutreeni näissä upeissa maisemissa.

suppailua Vuoksella

Sup Imatra järjesti auringonlasku/täyden kuun suppailun. Suppailimme illalla yhdeksän jälkeen Vuoksella puolentoista tunnin ajan. Saimme ihailla kauniin auringonlaskun sekä upean täysikuun nousun.

Vuoksi, suppailijat

En löydä sanoja kuvailemaan illan tunnelmaa, se oli niin mahtava. Vuoksen rannat ovat käsittämättömän kauniita joelta katseltuna. Virtaava vesi tuo suppailuun sopivasti jännitystä ja haastetta. Aluksi meloimme kohti siltoja ja sieltä laskettelimme myötävirtaan takasin päin. Kiersimme vielä Itä-Siitolan puolella olevan pienen saaren ja sitten teimmekin hartiavoimin töitä, jotta pääsimme Vuoksen yli vastavirtaan takaisin Varpasaareen.

suppailemassa
Väsynyt mutta onnellinen, reissussa ryytynyt :)

Tämä oli minulle kolmas kerta SUP-laudalla. Olen myyty. 

Suosittelen lämpimästi kokeilemaan suppailua! Rentouttavampaa kesäpuuhaa on kyllä vaikea keksiä. Lautoja on nykyään vuokrattavissa monestakin paikasta täällä Etelä-Karjalan alueella. Kannattaa aluksi mennä ohjatulle tunnille/kurssille, jotta oppii melomistekniikan ja saa tarvittavat turvallisuusohjeet.

Sitten vaan nautiskelemaan ihanista kesäilloista. Tai aamuista. Tai päivistä ja öistä.

Ai että, kyllä kesä vaan on niin kiva!