Tästä se lähtee!

Oon luonut ensimmäisen blogini joskus huhtikuussa ja _ajatuksenahan_ oli tosiaan alottaa kirjottelua jo sillon. Mutta kappas kappas, sain aikaseksi näpyttää vasta nyt. Syytän laiskaa minää. En lapsia, en kotihommia, en kiirettä. Vain laiskuutta! Ja viitseliäisyyttäkin joo... No mutta tässä mennään. Jospa nyt paremmalla onnella. Ja motivaatiolla! Ja tällä kertaa täällä Starboxin puolella!

Miksikö tätä blogia ajattelin alkaa kirjoittamaan? Vastapainoksi arjen muille puuhille. Koska kotona häärii miehen lisäksi 3v10kk poika ja 1v7kk tyttö, jotka hyvin pitävät Äidin kiireisenä useimmiten. Hommaa riittää ja vilinää. Lisäksi perheeseemme kuuluu neljä kissaa, jotka pitävät myös huolen että vilinää talossa riittää. :) Ei puutu tekemistä ei.
Mutta sitten tulee hetkiä, jolloin haluaa - ja on mahdollisuuskin - uppoutua johonkin "omaan juttuun". Yhdellä se voi olla käsityöt, toisella piirtäminen, kolmannella musiikki... Itselläni se on kirjoittaminen. Blogi toimikoon siis henkireikänä ja ajatusten purkupaikkana.

Jos tätä joku tykkää lueskella niin kiva. Kommentitkin ovat toki tervetulleita. Postaukset voivat toisinaan jäädä myös hyvin lyhykäisiksi, sillä nämä kaksi vilperttiäni pitävät monesti huolen siitä, ettei tietsikalla istuta ;)

Postaukset käsittelevät pääosin ihan tätä meidän elämää. Omia ajatuksiani ja tunteitani millon mistäkin asiasta :) Sekä pinnallisempaa että syvällisempää. Jonkun verran tulen varmasti kirjoittelemaan myös lapsettomuudesta, josta kärsimme vuosia mieheni kanssa, ennen kuin esikoisemme sai alkunsa useamman vuoden lapsettomuushoidoilla. Myös oma adoptiotaustani ja siihen liittyvät asiat näkyvät varmasti teksteissä :) Muun muassa tuo ihana banneri-kuvani, jota käytin myös cover-kuvana, liittyy adoptioon. Kuvan on ottanut ystäväni Maribel Laijoki. Kuvastaa hyvin erilaisuutta ja blogiani!

Mutta enimmäkseen kirjoittelen meidän kuulumisia. Perheemme touhuista ja lasten kehityksestä ym. Siitä, mitä elämäni tällä hetkellä on. Kotiäidin arkea. Joka on kyllä kaikkea muuta kuin tylsää. Tai no, mikä nyt kellekin on tylsää. Itse nautin tästä kyllä. Pääosin. Ainakin lähes joka päivä. Tai joka päivä edes hetken ;)

Tervetuloa lukijaksi,

SuSana