Tule joulu kultainen!

Koska meillä on joulu!

On marraskuun loppu ja meillä alkaa olla kovin jouluinen fiilis. Pääsyy tähän on ehkä lapset. Molemmat odottavat joulua kovasti, ja tontuista ja joulupukista höpötellään päivittäin. Varsinkin tuo 4-vuotias odottaa pukkia kovasti, pienempi nyt ei niin hurjasti vielä ymmärrä koko joulusta, mutta sen verran on isoveli saanut tartutettua intoa, ympäri kämppää juostaan jo ja ikkunoista kurkkien hihkutaan "tonttu, pukki!" :D Sitähän se lasten joulu pitkälti on, lahjojen ja joulupukin odotusta. Ja saa ollakin.

Itse odotan joululta yhdessäoloa. Hyvää ruokaa ja sitä ihanaa tunnetta kun saa katsella lasten riemua. Toki muutama lahja itsellekin olisi kiva - miehän oon ollu niin kauheen kiltti koko vuoden! - mutta tärkeintä on, että lapset saavat nauttia joulustaan täysillä!

Kotonamme alkaa hiukan joulu näkyä. Ollaan laiteltu muutamia jouluvaloja ja -koristeita jo näkyville. Ulos on viritelty myös jouluisia valoja ja kynttilälyhtyjä. Sisällä meillä ei kynttilöitä poltellakaan. Poika on jo kovasti kysellyt, milloin joulukuusi laitetaan, mutta sen kanssa nyt odotellaan kuitenkin sinne aatonaattoon :)

Joulukalenterit käytiin lasten kanssa ostamassa. Pojalle olin luvannut Kinder-kalenterin, ja sen etsiminen osoittautuikin aika haastavaksi. Näkyi olevan monesta paikasta loppu. Onneksi viimein onnisti ja nyt pojalla on haluamansa Kinder-kalenteri odottamassa joulukuun alkua. Tytölle ei ole vielä sopivaa namikalenteria löytynyt, mutta lapsille yhteiseksi tilasin Muumimen minikirja-joulukalenterin. Vaikutti tosi kivalta ja ei ollut kovin kalliskaan siihen nähden, että kirjoista on sitten iloa pitkäksi aikaa.

Maa on valkoinen ja joululaulut soi, Huomenna suuntaamme Helsinkiin Intia-adoptioperheiden pikkujouluihin. Ihanaa! Itselleni on tärkeää tavata muita Intia-perheitä säännöllisen epäsäännöllisesti ja nyt tulee kyllä ihanaan saumaan nämä pikkujoulut! Diwalia juhlitaan lähes 100 hengen voimin ja sen jälkeen jäämme vielä Helsinkiin yöksi ystäväni perheen luokse! Tulee varmasti mukava viikonloppu!

Ihanaa Joulun odotusta Teille kaikille!

SuSana