ÄIDIN KANAPASTA (Helppo, maukas ja nopea!)

Otsikko sen jo kertookin, äidin kanapasta! Tästä on jo useita vuosia kun äiti tätä ekan kerran teki ja se nousi heti ensimmäisenä mun suosikkiruokien joukkoon. Kyseinen kanapasta on maukas, helppo ja nopea valmistaa. Ohjetta ja inspiraatiota, olkaa hyvä! 

Tagliatelle nauhapastaa, broilerin fileesuikaleita, paprikaa, viinirypäleitä (!), sekä ruokakermaa. Mä en vielä kaupassa ollut ihan varma, että kumpaa ruokakermaa käyttäisin niin ostin molemmat varuilta. Päädyin kuitenkin Mustapekka pippurijuustoon!
Ja parsakaalia! Tätä ei itseasiassa ollut äidin reseptissä, mutta otin valtuudet lisätä uusia raaka-aineita ja tää kyllä sopii tosi hyvin pastan joukkoon 😍
  •  Aloitetaan kanapastan teko keittämällä nauhapasta ja paistamalla fileesuikaleet
  • Sillä aikaa kun kanat paistuvat on hyvää aikaa pilkkoa paprika ja puolittaa viinirypäleet
  •  Kun kanat ovat paistuneet, madalletaan lämpöä ja heitetään joukkoon paprika ja viinirypäleet. Pyöräytetään näitä hetki pannulla, jotta maut tulevat paremmin esille! (Ainakin mä oletan, että näin tapahtuu😅)
  • Ruokakermaa!  
  • Nauhapastat sekaan 
  • ja sekasin 🌪
  • Tässä vaiheessa vasta keksin lisätä ne parsakaalit, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan! 😋 Sun kuitenkin kandee lisätä ne jo tuolla samaan aikaan viinirypäleiden ja paprikan kanssa 😎
  • Parsakaalien lisäyksen jälkeen pistin levyn kakkoselle ja kannen noin 5-7 minuutiksi päälle, jotta pasta pääsi vielä muhimaan hetkeksi (ja parsakaalit ehtivät lämmetä😅).

Näin ikään! Pliis testatkaa, ihan super hyvää 😍