ÄITIENPÄIVÄ

Ciao!

Äitienpäivä meni hyvin ☀️💚 Aamuviideltä Helmi kipitteli mun viekkuun ja kyseli, että nytkö mennään keittämään kahvia äidille. No ei mennä. Helmi jäi siihen mun viereen sitten nukkumaan vielä hetkeksi, kun totesin, että parin tunnin kuluttua uusi yritys. Hieman ennen seiskaa lähdettiin sitten keittelemään kahvia ja tekemään aamupalaa. Perinne! 

Äitienpäiväherkkuna meillä toimi tänä vuonna Gateaun juustokakku, joka oli muuten ihan taivaallisen hyvää! Suolaista, makeaa ja kirpeyttä täydellisessä tasapainossa 😍 Kuvaa klikkaamalla pääset Gateaun nettisivuille!


Helmi oli tehnyt äidille ihanan kortin (josta mulla ei oo valitettavasti kuvaa ): ) ja mä kävin viime perjantaina L'occitanella pyörähtämässä valmennuskurssin jälkeen ja matkaan tarttui ihonhoitosetti, jota äiti oli itseasiassa toivonutkin! 

Aamiaisen ja pienen aamuchillailun jälkeen lähdettiin käymään sekä mummolla, että mammalla ja papalla kahvittelemassa. Kaksien kahvien ja herkutteluiden jälkeen takaisin kotiin ja guess what, meiksi pyyhältää takaisin opiskelun pariin. Ylläri. Mutta kaiken kaikkiaan erittäin kiva sunnuntai ja äitienpäivä takana! Ootte äidit parhaita 💜 

149 sanaa,
Emmi