Australian paras VEGAANI rusketus!

Sonyan sisko sairastui melanoomaan jo 30-vuotiaana. Australiassa varttuneille naisille rusketus oli kuitenkin asia, josta ei luovuttu, ja tämä päätös johdatti sisarukset itseruskettavien pariin. Tuhansien tuntien jälkeen kehittyi laadukas ja 100% luonnollinen tuotesarja, Eco by Sonya

Eco by Sonya -sarja teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chainin luomusertifikaatin. Australiassa tuotesarja on luonnollisten itseruskettavien ykkönen. 

Hain viime viikon perjantaina postista aika mielenkiintoisen paketin. En osannut yhtään odottaa, mitä sieltä löytyisi -  ainakin jotain luonnollista, koska paketti oli Ruohonjuurelta. Sormet syyhyten ryhdyin kotona avaamaan pakettia: pulloja ja puteleita, tarkemmin kuorintavoidetta ja itseruskettavia! Kuorintahanska sekä pari pakettia optiMSM-jauhetta. JES! 

Paketista kuoriutui siis Eco by Sonyan asteittain päivettävä Winter Skin  -kosteusvoide, Pink Himalayan Saltscurb -suolakuorinta, Extreme Exfoliant Glove -kuorintakinnas sekä asteittain ruskettava Face Tan Water -kasvovesi.  

Pink Himalayan Saltscrub -kuorintavoide + Extreme Exfoliant Glove -kuorintakinnas

Ensimmäisenä menivät testiin nämä. Ohjeissa neuvottiin kuorintavoiteen käyttämistä päivää ennen itseruskettavan levittämistä. Kuorinta poistaa ihon kuollutta solukkoa sekä auttaa ihon epätasaisuuksien, kuten arpien ja selluliitin hoidossa. Olen nyt kerran testannut tätä, ja täydet pisteet mun puolesta kyseiselle tuotteelle! Kuorintavoiteella on raikas tuoksu ja se jättää ihon ihan älyttömän pehmeäksi! Toisin kuin jotkut aiemmin käyttämäni kuorintavoiteet tämä ei jätä ihoa kuivaksi vaan kosteuttaa samalla. Kuorintavoiteessa on käytetty sitruunaruohon, kookosöljyn ja makadamiaöljyn yhdistelmää, ja nämä ovat juurikin ne aineet jotka jättävät ihon pehmeäksi. Minulla on jaloissa muutamia arpia, joten jään mielenkiinnolla odottamaan, mitä kuorintavoide tekee niille ajan saatossa! 

Ainoa ’’miinus’’, jonka keksin tuotteesta, oli koostumus. Eikä oikeastaan edes se, koska tuote levittyi iholle todella hyvin, mutta mulla oli vähän ongelmia saada se ulos tuolta purkista, haha! Siitäkin kuitenkin selvittiin ja pelkkää hyvää tästä kuorintavoiteesta.

Levitin kuorintavoiteen paketissa tulleella kuorintakintaalla. Kuorintakinnas on valmistettu luonnollisista kasvikuiduista, ja ymmärtääkseni sitä voi käyttää ihan sellaisenaan, ilman vettä. Kuorintakinnas auttaa tehokkaasti mm. aknea ja mustapäitä vastaan! Kinnasta voidaan käyttää kuivakuorinnassa tai kosteutettuna. Itse käytin suihkussa veden ja kuorintavoiteen kanssa, kuten äsken jo sanoinkin :) Plussana myös se, että kuorintavoide on täysin vegaani!

Suolakuorinta: 175 ml / 45,95€    

Kuorintakinnas: 22,95€ 

Winter Skin - asteittain päivettävä kosteusvoide

Mulla on suomalaiselle hyvin tyypillinen kuiva ja vaalea iho + epäpuhtauksia, joten mikä olisikaan sen parempaa kuin samaan aikaan kosteuttava ja päivettävä voide! Kosteusvoiteessa yhdistyvät aloe vera, tuoksupelargoniöljy sekä kamomillan kukkauute. Tuote on hellävarainen ja se sopii myös kasvojen iholle, koska se ei tuki ihohuokosia! Hellävaraisuudestaan huolimatta tuotteella saa jo selvän eron ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Sävy on kaunis, luonnollisen ruskea ilman oransseja vivahteita - kuin suoraan auringosta, eikä purkista! Tulos ei näy heti, mutta about muutaman tunnin kuluttua ainakin mulla alkoi näkyä kaunis rusketus. Sopii erityisen hyvin vaalealle iholle asteittain päivettävän koostumuksensa vuoksi. Tämäkin tuote on 100% luomu ja vegaani! 

Ero yhden Winter Skin -kosteusvoiteen levityksen jälkeen.

Päivettävä kosteusvoide: 200 ml / 45,95€

 

Face Tan Water - asteittain ruskettava kasvovesi

Tämä on ehdottomasti näistä tuotteista mun lemppari! Kasvovesi on helppo levittää tasaisesti esimerkiksi vanulapulla. Kosteusvoiteen tapaan, tässäkään rusketus ei muodostu heti, vaan lopullinen tulos alkaa näkyä noin neljän tunnin kuluttua. Tämän takia kannattaa levittää kasvovesi kerralla huolellisesti ja tasaisesti. Itse tein ensimmäisellä kerralla sen mokan, että levitin tunnin sisään kaksi kertaa tuotetta kasvojen, dekoltén ja kaulan alueelle, jolloin kasvoissani oli paikoittain selkeästi tummempia kohtia. 

Tuote sopii hyvin myös rasvoittuvalle ja akneen taipuvaiselle iholle. Tuloksena on kaunis, ruskea sävy, ilman oransseja vivahteita. Kasvovesi tasoittaa ihon sävyä, esimerkiksi mulla tasoittava vaikutus näkyi normaalisti punaisempien alueiden kohdalla :) Ylläripylläri tämäkin tuote on vegaani ja kirsikkana kakun päällä kasvovedellä on anti-acne- sekä anti-aging-vaikutus! 

Tässä näkyy mun kalpea ja punertava naama ennen ruskettavan kasvoveden käyttöä ;D
Face Tan Water -kasvoveden tulos yhden levityksen jälkeen!

Kasvovesi: 100 ml / 41,95€ 

Kaiken kaikkiaan pidin tuotteista hyvin paljon. Kaikki tuotteet ovat todella riittoisia, eikä esimerkiksi itseruskettavissa ole sitä pistävää ’’itseruskettavamaista’’ hajua. Vegaanisuus ja luomuus on näissä tuotteissa iso plussa. Iso kiitos Ruohonjuuren Johannalle, joka lähetti minulle nämä tuotteet testattavaksi! Ehdottomasti tulen käyttämään näitä jatkossakin, suosittelen! 

P.S. Myös MSM-jauho on ollut jo päivittäisessä käytössä ja siitä postausta myöhemmin! 

P.P.S. Eco By Sonyan tuotteet ovat nyt tarjouksessa Ruohonjuurella, joten kannattaa käydä yytsimässä! 

641 sanaa,

Emmi