China Liangtse Wellness

China Liangtse Wellness lukeutuu Kiinan suurimpiin kauneudenhoitoketjuihin, joissa pääsee rentoutumaan erilaisiin hierontoihin ja hoitoihin, jotka pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen. Kiinaan ei kuitenkaan tarvitse näiden perässä lähteä, koska China Liangtse Wellnessin toimipiste löytyy Kaakkois-Suomestakin, nimittäin Lappeenrannasta! 

Ensiksi mun oli tarkoitus käydä perinteisessä meridiaanihoidossa, mutta valitettavasti aikaraja tuli vastaan, joten vaihdoin meridiaanihoidon kiinalaiseen selkä- ja niskahierontaan, ja oli muuten todella hyvä! Selkä- ja niskahieronassa käytetään ikivanhaa hierontatekniikka, ja se keskittyy selkään, joka helposti varastoi paljon stressiä. Hieronta on palauttavaa ja tasapainottavaa, se poistaa jännitystä ja särkyjä selästä ja niskasta (liangtse.fi). Mulla selkä on sellainen paikka, joka jumiutuu helposti ja on ajoittain todella kipeä, joten teki selälle ja niskoille todella hyvää päästä rentoutumaan hetkeksi!

Ennen hierontaa oma paita vaihdettiin tälläiseen ’’hierontapaitaan’’, jossa selässä olevat napit avattiin hieronnan ajaksi.

Erilaiset hemmottelut on ihana yhdistää lomaan, etenkin jos lomailee hotellissa! China Liangtse Wellnessiin saa varattua kaksi erilaista hoitoa (puolen tunnin selkä-, niska-, pää-, kasvo- tai hartiahieronnan tai 50 minuutin Meridiaani-, Chi- tai kokovartalohieronnan) kätevästi Sokos Hotel Lappeen hotellivarauksen yhteydessä, joten ei tarvitse senkään vertaa murehtia, että mihin pitäisi soittaa ja milloin, jos haluaa nauttia laadukkaasta hieronnasta. 

China Liangtse Wellness sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä hotellilta ja on auki iltayhdeksään, joten pitkänkin päivän jälkeen ehtii vielä käydä rentoutumassa heillä! 

China Liangtse Wellnessin parvekkeelle voit mennä nauttimaan auringon lämmöstä ja vaikka kiinalaisesta teestä hemmotteluhetkesi päätteeksi!
KIITOS!