KESÄSARJA OSA 1: KESÄASUT

Tervetuloa lukemaan mun kesäsarjan ensimmäistä osaa☀️ Ideana on siis se, että nyt kesä-elokuun aikana mä teen muutaman postauksen, joissa on kesään liittyviä juttuja muodista, kauneudesta ja kenties matkustelustakin!🌼

Ensimmäisessä osassa esittelen mun tämän kesän kesävaatteita! Tilasin Defshopilta itselleni pari takkia, topin, shortsit ja mekon. 

ONLY Panda Cropped Crave -toppi: Mulla on kotona aikalailla vaan perustrikootoppeja, joten tämä oli hyvä lisä vaatevarastoon. Toppi on pehmeä ja mukava päällä, o-kaulus on laaja, joten topin ulkoasu pysyy raikkaana. Hiansuut ovat väljät, joten mun mielestä tän alla kannattaa pitää bandeauta.

 

 Tilatuista tuotteista tää oli ehdottomasti mun lemppari - Onlyn bomber eli pilottitakki! Bomberin kuvioinnit on mun suosikit, lohenpunainen ja sininen sopii hauskasti yhteen, etenkin kun takki on koristeltu pienillä paljeteilla. Takki sopii hyvin hieman viileämpään kesäpäivään tai -iltaan, mutta takki hiostaa helposti, joten hellepäivänä sitä en laittaisi.

BLOOPER: Arvatkaa mikä homma oli arvuutella noil kivillä et mikä liikkuu ja mikä ei😂 #miinaharava

 

Nämä Piecesin Onara-shortsit olivat myös todella onnistunut hankinta! Shortsit ovat pehmeät ja asialliset, joten näillä on hyvä lähteä viettämään rentoa kesäpäivää niin kaupungille kuin rannalle! Shortseissa on korkea vyötärö, joka tuo niihin tyyliä ja ne istuvat hyvin päälle. Kangas on kevyttä ja nämä on helppo napata mukaan esimerkiksi laukkuun mukaan!

(Myönnettäköön - soveltuvat myös unishortseiksi! Nukuin niillä yksi yö, koska ne ovat NIIIIN mukavat!)

Tilausta tehdessäni mulla oli selkeästi mielessä se, että mä tarvitsen jonkinlaisen ’’yleismekko Jantusen’’. Sellainen mekko minkä voi laittaa periaatteessa minne tahansa - niin kesällä kuin talvellakin, ja Onlylla oli tarjottavanaan sellainen! Mekko on 100% viskoosia ja rypistyy todella helposti, joten mekko on ehdottomasti säilytettävä henkarissa. Ihastuin muutamaan mekon yksityiskohtaan: helman reunukseen ja selässä olevaan halkioon. Helman reunus on pitsinkaltaista ja tuo mekkoon keveyttä. Selässä oleva halkio ei kuvassa näy, mutta mä laitan tähän linkin, josta mekko löytyy!

Hankkimistani vaatteista tämä oli käytännöllisin - ainakin Suomen kesää ajatellen! Onlyn marble-sadetakki oli mulla mukana kesäkuun alussa myös Ruotsissa ja onneksi oli. Yhtenä päivänä vettä tuli kuin saavista kaatamalla ja tuuli puhalsi kylmästi, mutta onneksi kuuma kaakao ja kunnon sadetakki pelastivat vilustumiselta. Sadetakkia oli kahta kuviota, tätä mikä mulla on ja sitten flamingo-kuvioista. Mua aluksi houkutti ostaa se flamingotakki, mutta päädyin kuitenkin tähän hieman ’’siistimpään’’ kuviointiin. 😜

Mietin pitkään, että kannattaako mun hankkia tämä sadetakki. KANNATTI. Takki on kätevä ottaa mukaan, koska takin kanssa tulee säilytyspussi, jossa takkia on helppo kantaa mukana. Materiaaliltaan sadetakki on muovia, joten se on luonnollisestikin vähän jäykkä, muttei kuitenkaan epämukava! 

Mikä Defshop?

Defshop on Euroopan suurin Streetwear-verkkovaatekauppa. Vaatekauppa myy suosittujen brändien, kuten Adidaksen, Niken, Urban Classicsin, DC:n, Jack and Jonesin ja Onlyn vaatteita. Defshopin hinnat vastaavat jotakuinkin Suomen hintatasoa ja brändit ovat laadukkaita joten myös vaatteilta voi odottaa hyvää laatua.

Toimituskin sujuu ongelmitta, koska Defshopin varastot ovat Saksassa eli tilaukset kulkevat Euroopan sisällä. Suomeen toimituskulut ovat hieman alle yhdeksän euroa. Kokonaistoimitusaika on noin 4-5 arkipäivää, eli jos maanantaina tilaat niin pakettisi voi olla ovellasi jo torstaina!

Suomesta tilattaessa maksu voidaan suorittaa valinnaisesti tilisiirrolla, Paypalin kautta tai luottokortilta (Mastercard, Visa)

Mulla jäi positiivisen kuva Defshopista ja siellä on vielä ihan hurjasti vaatteita sekä etenkin kenkiä joita olisin voinut tilata! Niin kuin jo sanoin, tilaus tuli ongelmitta suoraan kotiovelle ja vaatteet olivat paketissa siististi pakattuina.

Suosittelen😋

* Postaus on tehty yhteistyössä vaatekauppa DefShopin kanssa

520 sanaa,

Emmi