HEI HEI VANHA KAMERA 👋🏻 📷

Ohhoh, jo toinen postaus yhden päivän sisään 😳 Ei hätää, tapaa tästä ei tule 😄

Mennään suoraan asiaan, mä myin mun kameran! Mun rakas Nikon D5100 lähti tänään uuteen kotiin ja onhan tää nyt vähän hassua. Siis se, että mulla on jotenkin haikea olo siitä - kamerasta. Ihan ku olisin menettänyt jotain isompaakin, kuin vaan jonkin elektronisen vempaimen. 
Tää kyseinen Nikon oli mun eka järkkäri, ehkä sillä on jotain osaa tähän hassuun fiilikseen. Luulen myös, että yksi syy miksi jäin ”ikävöimään” kameraani, on ne kaikki tunteet joita sillä on ikuistettu. Tolla kameralla oon ottanut kuvia mulle rakkaista ihmisistä, mulle tärkeistä hetkistä, ja monista muista asioista, jotka on herättänyt tunteita. Vaikka kuvat mulla on tietenkin tallella niin hassulta tää silti tuntuu 😅 Se kamera on vaan lähes aina ollut messissä, kun jotain on tapahtunut!

Miksikö mä sitten myin mun kameran? Erityisesti bloggaamisen myötä mun kameran käyttö on lisääntynyt ihan hirvittävästi, ja tärkeäksi on tullut se, että pystyn helposti kuljettamaan kameraa mukanani. Ei sen kummempi syy, liikun paljon eri paikoissa ja tykkään kuvata, joten välillä tuon ”ison” järkkärin raahaaminen kävi hermoille.
Toinen syy miksi päädyin myymään tuon kameran on se, että sen vielä pystyi myymään. Jos aikoo ja haluaa uuden kameran (tai minkä tahansa muun asian) ostaa, niin mielestäni se kannattaa tehdä silloin, kun pystyy edellisestä vielä jollain tavalla hyötymään. 

Ja niin, enhän mä tietenkään ilman kameraa jää! Tänään pistin uuden kaunokaisen tilaukseen, ja sen pitäisi saapua hoiviini ensi viikolla 😚 Vielä en kameraa paljasta, tietäjät tietää ja monilla saattaa varmasti olla haisu mahdollisesta kamerasta! Se selvinnee kuitenkin ensi viikolla unboxaus-postauksen merkeissä! Viiden pisteen vihjeenä toimikoot se, että kyseinen merkki/malli on aivan törkeän suosittu bloggaajien keskuudessa...📷😎

Onks teillä outoja tunnesiteitä kameroitanne kohtaan? 

280 sanaa,
Emmi