Helmi 4v ja Frozen-synttärit 💜❄️

Lokakuussa myös meillä juhlittiin Frozen-synttäreitä. Pikkusiskoni Helmi täytti 16.10. neljä vuotta ja teemana oli totta kai Frozen. Elokuvahan tuli jo joulukuussa 2013, mutta edelleen se on synttäriteemojen kestosuosikeissa!

 Suuressa osassa koristelua oli tänä vuonna ilmapallot. Hupi ja Juhla -juhlatarvikeliikkeen JP kävi tuomassa synttärisankarille ”muutaman” ilmapallon. Olisittepa nähneet Helmin ilmeen, kun yhtäkkiä meidän olohuone täyttyi ilmapalloista. Olin juuri tuolloin yläkerrassa hoitamassa nuvan juttuja ja yhtäkkiä alhaalta kuuluu, kun Helmi huutaa ”Emmi Emmi! Ilmapallomies toi minulle ilmapalloja! Sinun täytyy tulla katsomaan!” Saattoi Scandicin aspa hieman ihmetellä mitä luurin toisessa päässä tapahtui..😅
Puolet palloista oli täytetty heliumilla ja ne asetettiin erkkeriin ruokailypöydän yläpuolelle. Puolet taas sisälsivät tavallista ilmaa ja ne kiinnitettiin olohuoneen ovenkarmeihin. 

Helmi 💜 

Kahvipöytään meidän äiti oli loihtinut jos jonkinlaisia herkkuja. Kakkua, muffineja, tuulihattuja, coctail-voileipiä, kuivakakkua, erilaisia keksejä, poppareita, ja karkkia! 

Myös Frozenin tyypit olivat eksyneet kahvipöytään seikkailemaan!

Onnistuneet synttärit takana, ja kiitokset vielä kaikille, jotka kävivät Helmin synttäreillä! 

148 sanaa,
Emmi 

Lisää Frozen-synttäreitä? Tsekkaa Jutan Voe Äeti -blogi!