HELSINKILÄISTYN VIIKOKSI: Eka (toka) päivä

Mä istun kahvilassa, juomassa erittäin kylmää, mutta hyvää kahvia ja kirjoitan tätä postausta. Eka päivä kesälukiota ohi ja oli erittäin kivaa!
Päivä alkoi siis ysiltä, kun suuntasin sporalla Etelärantaan, TAT:n tiloihin. Alkuun käytiin läpi tulevaa viikkoa ja vähän käytäntöjä. Ja mikä parasta - kahvia! Kympiltä paikalle saapui Soilfoodin toimitusjohtaja Eljas Jokinen kertomaan omaa tarinaansa yrittäjänä. Hän on erittäin hyvä esimerkki siitä, että menestyä voi vaikkei kävisikään kouluja hamaan tappiin saakka. Tällöin tosin pitää ehkä tehdä entistä kovemmin töitä sen eteen mitä tahtoo.


Eljaksen puheenvuoron jälkeen lähdettiin syömään lounasta viereiseen ravintola Bankiin. Nimestäkin voi jo päätellä, että Bank on vanha pankki, joka on myöhemmin muutettu tapahtumataloksi. Propsit maukkaasta lounaasta, ja jos liikutte kulmilla suosittelen käymään Bankissa syömässä! 

Tiesitkö, että Porvoossa on Nesteen jalostamo, jossa jalostetaan polttoainetta, ja josta sitä kuljetetaan esimerkiksi Kaliforniaan? Mä en ainakaan tiennyt ennen tätä! Lounaan jälkeen lähdimme siis käymään Porvoossa, Nesteen jalostamolla, jossa meille puhui Osmo Kammonen ja Marjaana Suominen. Oli mielenkiintoista kuulla Nesteen tarinaa ja visioita tulevaisuudesta. Etenkin kun aiemmin mulla ei ole ollut juuri mitään kosketusta tuohon maailmaan!  

Porvoosta Helsinkiin kotiuduttuamme jäin keskustaan pyörimään vielä muutamissa kaupoissa. Mukaani tarttui muutama juttu, mutta katsotaan jos saisin kehiteltyä niistä postausta sitten jossain vaiheessa ihan erikseen. 

Muuten tämä päivä on kyllä mennyt vähän ihmetellessä ja kuvaus on jäänyt vähemmälle. Kamera kyllä on kulkenut mukana, mutta kuvia ei tullut räpsittyä kuin vain pari hassua. 

Se kahvila, sekä erittäin kylmä, mutta hyvä kahvi!

Huomenna jatkuu 😎

223 sanaa,
Emmi