HENGÄHDYSTAUKO LUKULOMAN UUMENISTA JA HELMIKUUN KUVAT

Hellou, lukuloman uumenista Emmi täällä! 

Huomaa todellakin, että lukuloma on tehnyt tehtävänsä, kun havahduin tänään siihen, että maailmassa eletään jo melkein maaliskuun puoliväliä. Viimeksi kun olen ehtinyt katsoa kalenteria niin elimme helmikuun 17. päivää. No ei ehkä ihan, mutta hirveän nopeasti aika on mennyt ja jos joku kysyy, että miten menee niin vastaus on, että lukien menee. Tänään kuitenkin tuli tauko lukemiseen ja oli aika näyttää omaa osaamistaan maturiteettikokeen eli äidinkielen esseekokeen muodossa. Tiedän, että se varmasti joitain kiinnostaa niin esseessäni pohdin teknologian kehittymisen seurauksia työelämän kannalta! Aihe oli minulle mielenkiintoinen ja mielestäni sain ihan hyviä pointteja tuotua esille, mutta jätettäkööt arviointi YTL:n sensorien osaaviin käsiin. 

Tää on aika pitkälti ollut mun kuluneiden viikkojen peruslook: ei meikkiä, hiukset nutturalla, kuulokket korvilla ja kietouduttu mahdollisimman mukavaan aamutakkiin!

Tammikuun viimeinen päivä julkaisin postauksen, jossa kertailin kulunutta kuukautta kuvien kautta. Kovasti kyseisessä postauksessa uhosin myös sitä, että tästä tulee tapa: joka kuun viimeinen päivä postaisin samanlaisen kertauksen. No ei nyt mennyt taas ihan niin kuin luvattiin, mutta tässä ollaan, hiukka myöhässä tosin! 😅

HELMIKUU KUVINA

Helmikuun alussa lähdettiin minireissulle Helsinkiin. Perjantai-iltana saavuttiin Clarioniin (mun lempparihotelli!) ja lauantaina sitten mentiin katsomaan Disney On Ice -jääshow'ta josta onkin muodostunut jo perinne meidän perheelle!
Helmikuun 4. päivänä juhlittiin mummon synttäreitä, josta voit lukea enemmän kuvaa klikkaamalla!

 

Helmikuun 15. päivä juhlittiin penkkareita, joista voit käydä lukemassa klikkaamalla kuvaa 😎
Helmikuun lopussa käytiin mun kaverin kanssa Tuijan luona Lappeenrannassa ihastelemassa Mary Kay:n ihonhoitosarjaa! Tuija kirjoittaa täällä Starboxissa myös, joten klikkaileppas itsesin hänen blogiin kuvan kautta ☺️
Ja kaikki muut päivät näiden ympärillä ovatkin sitten näyttäneet aika pitkälle tältä! Kirjoja, kyniä ja vihkoja pitkin poikin pöytää 😅 Onneksi kirjoitukset ovat vain kerran elämässä!

 

Nyt onkin jo aika palata takaisin kirjojen pariin, ylihuomenna nämä ”eväsretket” kun taas jatkuvat 🍞

289 sanaa,
Emmi