KESÄSARJA OSA 2: Hurraw! + ARVONTA

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN ON NYT PÄÄTTYNYT JA VOITTAJA ON ARVOTTU! Paljon onnea Kirsi!

Kesäsarjan toisessa osassa mä haluan esitellä yhden mun lempparibrändeistä - Hurraw!:n

"The holy trinity of lip balm is elusive: shiny, but not gluey or waxy. Hurraw! Balm meets these requirements,
plus it's tasty and made with vegan safe ingredients. The stuff is like a warm bath for your lips...
licorice was our favorite. Now go to Columbia Heights and make out with a tofu-eater."

- The Washington Post

Monille jo varmasti ennestään tuttu Hurraw! valmistaa huulivoiteita täysin luonnollisista, vegaanisista ja korkealuokkaisista kypsentämättömistä raaka-aineista! 

Itse tutustuin Hurraw!:n valikoimaan ensimmäistä kertaa viime huhtikuussa, kun olin Riikassa. Muutama tunti ennen lentokentälle lähtöä ehdimme käydä vielä shoppailemassa ja erään kempparin kassalla silmääni osui herkullisen värinen lasikulho täynnä juuri näitä kyseenomaisia huulivoiteita. Olin jo aiemminkin miettinyt Hurraw!:n huulivoiteiden ostoa, mutta ne olivat jääneet kauppaan siinä pelossa, että se olisi rahanhukkaa, ovathan ne kuitenkin arvokkaita. Myyjä katsoo mua kysyvästi ja siinä sitten kellon sekä myyjän painavan katseen alla hihkaisen, että haluan vielä myös tämän huulirasvan ja noukin kulhosta greipin tuoksuisen huulivoiteen. Siinä vielä kaupasta ulos kävellessäni pohdin, että kannattikohan se nyt ostaa, mutta nyt jälkikäteen voin vilpittömästi sanoa, että KANNATTI! Hurraw!:n huulivoiteissa hinta-laatusuhde on erinomainen. Itse olen ainakin valmis maksamaan pari euroa enemmän siitä, että tiedän tuotteen olevan hyvin valmistettu, ajatellen ympäristöä ja tottakai ihmisiä. Hurraw! ei käytä lainkaan petroolia, parabeeneja, synteettisiä säilöntäaineita eikä keinotekoisia väriaineitaan tuotteissaan. 

Toukokuun lopussa Hurraw!:n Suomen tyypit laittoivat mulle aivan ihanan paketin, johon sain valita kolme houkuttelevinta huulivoidetta. Valinta oli vaikea, koska Hurraw!:lla on tällä hetkellä muistaakseni 24 erilaista huulivoidevaihtoehtoa. Päädyin kuitenkin kolmeen eri tuotteeseen joista esittelyt tässä:

"Hurray for Hurraw! Balm! This yummy new line of lip balms is just plain wonderful: all-natural, organic,
fair trade, vegan, and oh yes, did I mention yummy?

- Teen Vogue

Papaya Pineapple balm

Papaija-Ananas -huulivoide on tämän kesän uutuus ja voi apua, kuinka ihanalta se tuoksuukaan! Tuoksu on makea, raikas ja ennenkaikkea kesäinen. Kuten kaikki muutkin Hurraw:n huulivoiteet, myös tämä kosteuttaa huulet todella hyvin ja pitää ne kosteutettuina. 

Sun balm - SK 15

Koostumukseltaan muita huulivoiteita hieman paksumpi aurinkosuojallinen huulivoide suojaa huulien herkkää ihoa palamiselta! Sun balm -huulivoiteen tuoksusta tulee mieleen pehmeys, syynä mitä ilmeisimmin mandariini, kamomilla ja ripaus vaniljaa, joita huulivoiteessa on käytetty. 

 Black cherry tinted lip balm - sävyttävä huulivoide

Tämä on teille jotka ette osaa valita huulirasvan ja huulipunan väliltä! Sävyttävä huulivoide tuo huuliin raikkautta, mutta myös samalla tyyliä. Huulivoiteessa tuoksuu aito kirsikka ja syvänpunaisen sävyn tuo Montanassa villinä kasvaneista alkannakasveista tehty uute. Valehtelematta, voisin tuoksutella tätä loputtomiin!

Lisätietoa Hurraw!:sta löydät esimerkiksi täältä!

Ja teille lukijoille, mulla on arvonta! Arvon teidän kesken Hurraw!:n huulivoidepaketin, josta löytyy samanlaiset huulivoiteet mitä tässä esittelin😋💄

"...it's not just your run-of-the-mill vanilla and mint...the balm comes in flavors like cinnamon, licorice
and even chocolate. Good thing it's packaged to fit snugly in your back pocket, because this sounds like a lip-smacker
you'll want to keep within reach."

- ReadyMade

Osallistumisohjeet:

  1. Tykkää postauksesta (se on se tähti aina postauksen lopussa)
  2. Kerro kommenttiboksiin sun kesän lempituoksu! (Mulla se on vastaleikattu nurmi😍)
  3. Lisää kommenttiin myös sun sähköposti TAI instagram (tätä kautta otan voittajaan yhteyttä)

Osallistumisaikaa on torstaihin 14.7.2016 klo 22.00

511 sanaa,

Emmi