KHADI

Tämä postaus on hillunut pöytälaatikossani jo pienen ikuisuuden. En ymmärrä miksi, koska olen todella tyytyväinen näihin tuotteisiin ja aion jatkossakin näitä käyttää. Ehkä nyt olisi jo korkea aika julkaista tämä ja jakaa se teille!

Jo ennen kesälomaa sain Ruohonjuurelta paketin, josta löytyi Khadi-sarjan tuotteita. Shampoo, ruusuvesi ja kasvonaamiojauhetta. Ihan parhaita, erityisesti shampoo! 😍🌹

Shampoossa on vahva yrttinen ja ruusuinen tuoksu, joka rentouttaa ihmeen paljon tuoksun levitessä kylpyhuoneeseen. Shampoon yrtit tekevät hyvää myös päänahalle, kun uhraat aikaasi hetken kauemmin suihkussa ja hierot shampoolla pään läpikotaisin! 

Suihkun jälkeen on hyvä jatkaa rentoutumista kasvonaamiolla! Oletin, että purkista paljastuisi perinteikkäästi jonkinlainen voide joka levitetään iholle, mutta kappas, olin väärässä! Purkissa olikin ruusuntuoksuista jauhetta. Metsästin purkin sivusta ohjeet, jossa neuvottiin miksaamaan maidon, veden tai ruusuveden kanssa ja levittämään kasvoille. Tein työtä käskettyä ja sekoitin kasvonaamiojauhetta khadin ruusuveteen ja heitin kasvoille. Kasvonaamio on raikas ja ihanan tuoksuinen! Kasvonaamio sekä kosteuttaa, että puhdistaa ihoa epäpuhtauksilta joka on iso plussa. 

Kasvonaamion jälkeen laitoin kasvoilleni vielä pelkästään ruusuvettä maksimoidakseni kosteutuksen. Ruusuvesi ei jätä ihon pintaan kalvoa ja se imeytyy nopeasti ihoon, joten tykkään monesti esimerkiksi aamulla juuri ennen meikkausta kosteuttaa ihoni tällä. Ruusuvesi ehkäisee myös epäpuhtauksia, koska se kykenee tasapainottamaan talintuotantoa! 

Ei oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa. Tykkäsin näistä ja aion tilata jatkossakin, ainakin shampoota ja ruusuvettä😜

Ruohonjuuren sivut kannattaa katsastaa, jos kiinnostuit, koska Khadilta löytyy myös paljon muissa tuoksuissa shampoita, kasvo-, hius-, ja vartaloöljylä, kasvonaamioita, sekä erilaisia hiusvärejä!

230 sanaa,

Emmi