KICKS

Ciao! 

Jokin aika sitten mä kävin Kicksillä, jolloin he meikkasivat minut ja mä kuvailin heidän liikettään. Kicks on kohtalaisen uusi liike Kouvolassa ja ajattelin, että pieni esittely voisi olla kohdallaan! 

Kicks on tällä hetkellä pohjoismaiden johtava kosmetiikkaketju ja heidän valikoimastaan löytyy kirjaimellisesti jokaiselle jotain! Tuotemerkit vaihtelevat Lumenesta L'Orealiin ja sieltä Bare Mineralsin kautta Dioriin, unohtamatta Kicksin omaa meikkisarjaa. Meikkien lisäksi ketju tarjoaa myös ihonhoito-, sekä hiustenhoitotuotteita ja tuoksuja. Ja tottakai myös miehet on huomioitu ja heille löytyy oma valikoimansa laadukkaita ihonhoitotuotteita ja tuoksuja!

 

Laaja valikoima takaa sen, että tuolta on semivaikeaa lähteä tyhjin käsin, koska aina löytyy jotain mitä voi tarvita, nimimerkillä ostoslistalle ilmaantui uusi pohjustusvoide ja meikkisivellin! 😅

Kicksin omaan tuotesarjaan kuuluu meikit, kynsilakat, itseruskettavat, ihonhoitotuotteet ja meikkausvälineet. 

 

Kicks myy myös bare Mineralsin tuotteita ja mä ilahduin tästä todella paljon, koska mulla on käytössä kyseiseltä merkiltä useita siveltimiä, puutereita ja meikkivoide!

Mulle meikattiin syksyn luottotuotteilla tummempi juhlameikki! Voit katsoa alta mitä tarvikkeita siihen muun muassa käytettiin 😇

Valehtelematta rakastuin tähän cliniquen pohjustusvoiteeseen! Mun naama on tosi punainen ja sitä on hankala peittää, mutta tää tuote todellakin toimii! Bare Mineralsin mineraalipuuteri! Peittävä, meikkivoidemainen lopputulos, ilman läträämistä! Anastasia Beverly Hillsin Contour Kit, apua! 😍 Estee Lauderin violetti luomiväripaletti! Lopputulos!

Kicks myy monia suosittuja merkkejä yksinoikeudella Suomessa. Esimerkiksi Smashboxin tuotteita ei muualta löydä!

173 sanaa,

Emmi