KÖPIKSESSÄ #1

Terkkuja Kööpenhaminasta! 

Tänään Kymenlaakson maisemat vaihtuivat Kööpenhaminaan, koska aamulla oli klo 7.30 lähtö lukiolta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää. Kyseessä on ”Vieras kieli ja kulttuuri” -kurssiin liittyvä matka, jonka kohteena tänä vuonna oli Tanska. 

Mulla oli etukäteen hienot suunnitelmat siitä kuinka teen tästä matkasta todella upean vlogin, mutta se jääkööt nyt vaan haaveeksi. Vloggaaminen ei oo mun juttu. Mä kyllä yritin kuvailla niitä klippejä ja olin vielä tänään aamulla varma, että ehkä tästä vloggaamisesta tuleekin mun juttu, mutta toisin kävi. Jotenkin se tuntui niin vieraalta ja työläältä, kun olisi lähes joka välissä pitänyt kuvata videota joten jätin välistä.
Keskityn sen sijaan tähän perinteisempään bloggailuun ja ihan tavallisten still-kuvien ottamiseen! 

Kööpenhamina pitää meitä hyvänään neljä päivää, eli perjantaiyönä saavutaan takaisin Suomeen. Näihin neljään päivään lukeutuu paljon nähtävyyksiä, Tivoli, linnoja, museoita, shoppailua, ruokaa tottakai ja varmasti kaikkea muuta jännää. 
Pyrin joka päivä kirjoittelemaan uuden postauksen ja fiilistelyjä kuluneesta päivästä, katsotaan onnistunko tässä - toivottavasti!

Lehtikaali-avokado -smoothieta, yes please!

”Korkealla pilven päällä liitää lentokone metrin mittainen.”

Lento sujui erittäin hyvin ja oltiin Kööpenhaminassa jopa 5 minuuttia etuajassa! Lentokentältä suunnattiin kohti junaa, jolla päästiin aivan hotellin kulmalle. 

Hetki kun oltiin saatu hotellilla levättyä, alkoi kaupunkisuunnistus! Meille annettiin kartta ja muistaakseni kolmisentoista paikkaa joissa piti käydä ottamassa selfie.

Yksi niistä paikoista oli esimerkiksi H.C. Andersenin patsas😎 

Ja Kööpenhaminan oikeustalo 🏛

Kaupungilla suunnistaessamme löytyi myös todella ihania pikkukatuja 😍 

Niin kuin oikeasti todella ihania! 

Yksi kaupunkisuunnistuksen kohteista oli Kastellet, josta löytyivät nämä koirakaverukset 🐶 

Kastellet ☝🏼😌 

Ja onhan se Pieni Merenneito yks niistä Kööpenhaminan must nähtävyyksistä! 🐟 

Väsymys painaa päälle, mutta halusin kuitenkin julkaista vielä näitä ekan päivän fiiliksiä ja kuvia ennen huomista, joten syvät anteeksipyynnöt jo nyt kapulakielestä ja kirjoitusvirheistä 😅 Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta huomenna jaksaa herätä ja kävellä taas koko päivän pitkin Köpiksen katuja, hyvää yötä!

285 sanaa,
Emmi