Jännää tällänen

Moi ja tervetuloa myös mun puolesta Starboxiin!

Mun nimi on Emmi, mä olen 16-vuotias lukiolaistyttö Kouvolasta ja alan kirjoittaa Neiti tuhat sanaa minuutissa -blogia! Mun blogin syvin olemus löytyy tosta sivusta, jossa mä siis kerron viidellätoista sanalla mitä tällä puolen tähtilaatikkoa tulee tapahtumaan!

Mä olen luonteeltani aika perus iloinen ihminen, tykkään hymyillä ja höpötän ehkä vähän liikaakiin, kahvi on aina jees ja mun kengänkoko on 38 ja ¾. Tykkään reissata todella paljon ja niin mä teenkin aina tilaisuuden tullessa. Seuraava matka mulla itseasiassa koittaakin jo ensi viikolla ja kerron siitä lisää loppuviikosta!

Saman katon alla mun kanssa asuu äiti, iskä, pikkusisko Helmi, koira ja kani.

Mitä työ- ja kouluasioihin tulee niin mä kuulun siihen kastiin, jossa jätetään IHAN KAIKKI aina vikaan iltaan. Hyvä esimerkki tää blogipostaus, joka mun piti tehdä siis jo viime viikolla, mutta kun mä tätä kirjoitan niin on keskiviikko 30.maaliskuuta ja kello on about yhdeksän illalla ja huomenna tän pitäis olla ulkona, hups. 

En aio rajata blogini sisältöä kovinkaan raa'asti. Punaisena lanka kulkee 16-vuotiaan nuoren näkökulma milloin mihinkin, joskus puhutaan aiheesta ja sitten välillä aiheen vierestä! 

182 sanaa,

Emmi