KYLIE JENNER LIP KIT

Tilasin kesäkuun alussa elämäni ensimmäisen Kylie Jennerin Lip Kitin sävyssä Dolce K! Dolce K on rusehtava mattahuulipuna, ja olin miettinyt jo useamman kuukauden näiden ko. huulisetin tilaamista, mutta se oli sitten aina jäänyt vaiheeseen joko tuotteiden - tai rahojen takia, haha :D 

Tilaaminen itsessään kuitenkin kun on jo aika saavutus, koska varastontäydennykset tapahtuvat länsirannikon aikaa iltapäivällä eli täällä meillä yöllä. Sain kuitenkin tilauksen tehtyä, ja muutama päivä ostohetkestä he lähettivät pakettini maailmalle.

Paketti kulki Oxnardista Santa Claritaan, sieltä Losiin ja Losista se lensi Lontooseen. Tähän meni kolme päivää. Lontoosta paketti saapui Helsinkiin, jossa se vietiin tulliin. Tulliselvityksen kävin tekemässä netistä, ja vaikka tullimaksua tästä ei tullutkaan, niin ALV taisi olla jotain 10€:n luokkaa. Toimituksen kokonaisaika oli mielestäni nopea ja sujui ongelmitta!

Tulliselvityksen jälkeen paketti tuli meille, JES!

Paketti oli tuttu muista katsomistani postauksista ja videoista, joissa arvosteltiin settiä. Paketin yläkulmassa on valkoisia ’’valumia’’ ja kannessa lukee KYLIE.

Sormet syyhyten avasin paketin, ja sieltä paljastui Kylien terveiset ja tottakai itse tuote. Lip kitissä tulee huulikynä sekä nestemäinen huulipuna.

Niin kuin aina, netistä tilaamisessa on riskinsä, ja tämänkin sävy oli odotettua ruskeampi, MUTTA hätä ei ole tämän näköinen, tykkäsin siitä silti! Joudun nyt ehkä vielä hieman pihtailemaan huulipunan käytössä, koska sävyltään se on selkeästi syksyisempi.

Huulikynä levittyy huulille todella pehmeästi eikä jätä ns. ’’kokkareita’’ huulille. Kynän pehmeydessä täytyy kuitenkin muistaa se, että kynä katkeaa helposti ja jos levittää tuotteen aina koko huulten alueelle, se myös loppuu nopeasti. Suosittelen siis rajaamaan ainoastaan huulten reunat tällä kynällä. 

Pelkkä huultenrajauskynä

Huulipunan tuoksu on suloinen! Se ei tuoksu perinteiseltä huulipunalta vaan siinä on ihana, karkkimainen tuoksu.

Applikaattori levittää tuotteen tasaisesti huulille ja sillä saa tarkasti tehtyä myös huulten vaikeat kohdat, kuten amorin kaaren ja huulten tyvet. Huulipuna kuivaa nopeasti ja jättää mattaisen pinnan. Ja kuten muutkin, myös tämä mattahuulipuna kuivattaa huulia hieman, joten on tärkeä muistaa kosteuttaa huulia ennen ja jälkeen tämän käytön.

Olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka hyvin tämä pysyy huulilla eikä tartu ensimmäiseen lasiin, josta juot.

Huulipuna + huultenrajauskynä!

Toivottavasti Kylie pistäisi näitä jälleenmyyntiin jonnekin Eurooppaan, koska Californiasta asti näiden tilaaminen on kuitenkin suhteellisen kallista... 26€ itse setistä, toimitus 10€ ja ALV toiset 10€

After all,

Olen kuitenkin tyytyväinen, että tilasin lip kitin. Hatunnosto Kylielle myös siitä, ettei tuotteita ole testattu eläimillä ja kaikki huulisetit (lukuunottamatta Candy K:ta) ovat vegaaneja!