Landed!

Torstain ja perjantain välisenä yönä kotiuduttiin Saksasta ja heikoilla yöunilla seuraavana päivä kouluun heti aamukasilta! ’’Varsinaista’’ koulua kesti puoleen päivään asti, jonka jälkeen mentiin äikän kurssilla katsomaan Michael Mooren uusin dokkari Where To Invade Next! Dokumentissa yhdysvaltalainen dokumentaristi ja kirjailija lähtee selvittämään, mitä ideoita hän voisi ryöstää kotimaahansa Jenkkeihin. Moore päätyy myös Suomeen tutkimaan, miksi suomalaiset lapset menestyvät koulussa niin hyvin 🇫🇮 Ehdottomasti katsomisen arvoinen dokumentti! Tässä vielä linkki traileriin, jos kiinnostus heräsi: 

 

Perjantai-ilta meni sitten siinä ollessa ja lepäillessä, oli kuitenkin sen verran rankka viikko takana Saksassa 🇩🇪 Oltiin siis media/lehtikurssin kanssa Berliinissä neljä päivää (18.-21.4.), ja oli kyllä todella avartava kokemus!

Neljään päivään sisältyi Suomen Saksan-instituutissa vierailu, opastettu kävelykierros kaupungilla, esittely Sans Soucin palatsissa, Filmpark Babelsbergissä vierailu, The WYLD, päänähtävyyksien kiertely sekä Sachsenhausenin keskitysleiri. Ja tottakai vielä lennot ja vapaa-aika päälle! ✈️ Ajattelin kirjoittaa Berliinin matkasta useamman postauksen, koska moni juttu ansaitsee yksityiskohtaisemman kerronnan!

Nyt viikonloppuna oon ollut pelkästään kotona ja viettänyt aikaa porukoiden ja siskon kanssa. Kohta pitäisi ruveta tekemään vielä koulujuttuja, jotka on jääneet rästiin viime viikolta. Sen verran vielä ens viikosta, että kannattaa pysyä kuulolla, koska näiden Berliini-postausten lisäksi tulee myös pari yhteistyöpostausta Ruohonjuuren kanssa 😏 Parhaiten pysyt ajantasalla kun tilaat mun blogin tuolta ylhäältä tai sitten menet seuraamaan Instagramissa @emmihartama, johon ilmoitan aina kun uusi postaus tulee  💪

Anyways, tohon Berliiniin liittyen saa kommentoida minkälaista blogipostausta/postauksia haluaisi siitä lukea! 

227 sanaa,

Emmi