TÄÄ SUN ON PAKKO NÄHDÄ: Life, animated!

Heipä hei taas! Stressi alkaa pikkuhiljaa helpottaa, vaikkakin keskiviikkona alkaa koeviikko ja tällä kertaa ei oo mitkään helpoimmat kokeet luvassa (neuropsykologiaa, solu- ja perinnöllisyysjuttuja, ruotsia, ranskaa..).

Haluan kuitenkin rikkoa tän ”blogitauon” jo nyt pienellä leffahypetyksellä

Ensi viikon perjantaina, helmikuun 3. päivä, saa ensi-iltansa uusi autismiaiheinen elokuva, joka perustuu Ron Suskindin (päähenkilön isä) kirjaan ”Life, Animated: a story of sidekicks, heroes and autism”. Elokuva on dokumentti Owen Suskindin elämästä, joka oppi kommunikoimaan perheensä kanssa Disney-elokuvien vuorosanoin ja onnistui elokuvamaailman opastamana rikkomaan eristyneisyytensä ja sai yhteyden muuhun maailmaan!

Mä sain tilaisuuden katsoa elokuvan etukäteen, ja voin rehellisesti kertoa, että pidin siitä todella paljon! Leffa on erilainen, lämminhenkinen ja inspiroiva kokemus, joka avaa varmasti monen silmiä liittyen autismiin. 

Suosittelen tätä leffaa myös teille, joita autismi ei välttämättä koskettaisikaan millään tavalla. Dokkareista saa helposti tylsän kuvan, mutta niitä kannattaa ahmia samalla tavalla, kuin toimintaleffoja tai komediaa. Sen lisäksi, että dokkareista saa hyvän elokuvakokemuksen, niistä oppii yhtä lailla!

Life, animated on myös hauska! Se kertoo tarinaa onnistumisesta, asioiden hyväksymisestä ja elokuvien voimasta. Ihan tosi, käykää katsomassa ja tulkaa kertomaan mitä piditte🙊

 P.S. Life, Animated on myös ehdolla parhaaksi dokumentiksi Oscareissa! 😎

Kouvolalaiset hox! Täällä elokuvan pääsee katsomaan Studio 123:ssa! Muilla paikkakunnilla voit kysellä elokuvan perään paikalliselta leffateatterilta 😎