LOKAKUUN BETTE BOX 2017 - Mitä sieltä löytyikään?

Lokakuun Bette Box on täällä! Tällä kertaa oli kyseessä bloggaajaboxi, johon valittiin viiden eri suomalaisen bloggaajan suosikkituotteet. Odotukset olivat aika korkealla, koska kyseessä tulisi olemaan todennäköisesti hieman spessumpi boxi! 

Mennäänpä siis katsomaan mitä boxi sisältääkään: 

Tittididii!

BOXI SISÄLTÄÄ

  • Lumenen Instant Glow -sävyseerumin (täysikokoinen)
  • Curaproxin Black Is White valkaisevan hammastahnan (matkakoko)
  • Treaclemoonin One Ginger Morning -suihkugeelin (matkakoko)
  • L'occitanen Shea Ultra Rich vartalovoiteen (matkakoko) 
  • Ziajan vuohenmaitoa sisältävän päivävoiteen (matkakoko)

Niin. Laatikossa oli siis yksi täysikokoinen tuote ja neljä matkakokoista tuotetta. Ihan kiva, ei mitään ihmeellistä ja olisin toivonut ehkä vielä toista täysikokoista tuotetta, mutta itsessään sisältö oli mulle kyllä mieluisa!

Ensimmäisenä silmiini osui Lumenen sävyseerumi. Lumene on uudelleenbrändännyt itseään viime aikoina todella paljon ja täytyy sanoa, että pidän Lumenen uudesta tyylistä! Tätäkin tuotetta olen hamunnut kaupoissa jo aiemmin, mutta melko tyyriin hintansa (Ovh. n. 34,90€ / 30 ml) vuoksi on jäänyt kaupan hyllylle. 
Testailin sävyseerumia jo tänään ja vaikutti ihan mukavalta. Tätä ohjeistettiin käyttämään oman meikkivoiteen kanssa, joten testasin tätä (hieman liian tummaa) sävyä Lumenen CC-voiteen kanssa, joka on taas hieman liian vaalea minulle Lopputulos oli hyvä!  

Tämä on yksi niistä tuotteista, joista blogimaailmassa on kuhistu! Curaproxin aktiivihiiltä sisältävä hammastahna valkaisee hampaat ja raikastaa hengityksen. Olen käyttänyt Ecodentan hammastahnaa, joka on käytännössä samaa tavaraa, mutta innolla odotan myös tämän testaamista 😛  

Tämä suihkugeeli on minulle täysin uusi tuttavuus. Kuten jo tuotteen nimestäkin voi päätellä, tuoksu on ihanan raikas ja piristävä. Voisin kuvitella, että tämä sopii erityisesti niihin aikaisiin aamuihin pirteän tuoksunsa ansiosta. ☀️
Testiin siis heti huomenaamuna, kun kello herättelee jo ennen seiskaa! 😴

L'Occitane 💛  Aina Helsingissä ollessani minulla on muutama liike, joissa haluan ehdottomasti käydä - yksi niistä on L'Occitane. Ai miksi? Koska heillä on äärimmäisen ihanat (+ toimivat!) käsivoiteet ja hiusnaamiot! 
Erityisesti talvea ajatellen Shea-vartalovoide tulee tarpeeseen ❄️ 

Tämä oli minulle myös uusi tuttavuus. Vuohenmaito hieman kummastutti, mutta pistin tämän kuitenkin jo eilen illalla ja tänään aamulla testiin. Olen positiivisesti yllättynyt ja huomasin (tai ainakin luulen huomanneeni) tuloksia ihossa jo näiden parin kerran jälkeen. Minulla iho kuivuu talvisin ihan älyttömän paljon, mutta tässä saattaa nyt olla ratkaisu ongelmaani! 

Näiden lisäksi boxissa tuli myös alennuskoodit L'Occitanen ja Ziajan tuotteisiin.

No mikä mun lopullinen mp nyt sit on tästä paketista?

Sanotaanko, että 3/5 🤔  Tuotteet olivat mulle mieluisia ja sellaisia joita en ehkä itse kaupasta ostaisi, mutta joihin tämän kautta tykästyin. Miinusta tulee siitä, että mukana oli ainoastaan yksi täysikokoinen tuote. Lumenen sävyseerumi on sävyltään ok sekoitettuna vaaleaan meikkivoiteeseen, mutta pelkästään se on hivenen liian tumma mun iholle.

 

Mitä te ootte mieltä lokakuun Bette Boxin sisällöstä? Tilasitko ite boxia? Kommentoi alas! 

419 sanaa,
Emmi 

P.S. Sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään kommentoidaksesi!
Kun klikkaat kohdasta ”Nimi”, sinulle aukeaa näkyville kohta, josta voit klikkailla, että kommentoit mieluummin vieraana. Tällöin Disqus pyytää vain valitsemasi nimen/nimimerkin ja sähköpostiosoitteesi yksittäistä kommenttia varten! 😎