MEIDÄN ÄITIENPÄIVÄ

Äitienpäivä! Aamu alkoi siitä, kun siinä puoli kahdeksan pintaan yritin (HUOM! Yritin) lähteä hiljaa alakertaan keittämään äidille kahvia jottei hän heräisi, mutta eiköhän meidän kani pistänyt shown pystyyn, kun huomasi minut. Voitte vaan kuvitella millainen metakka lähtee siitä, kun kani jyskyttää häkin kaltereita ruoan toivossa. Noh, sittenhän sieltä kuuluikin äidin uninen ääni, että ”Saako toivoa?” No saa toivoa. Hän toivoi hunajateetä. Ihan hyvä, että toivoi, koska muuten olisi tullut mun taidoilla keitettyä ei-ehkä-niin-kovin-hyvää kahvia, haha! 😄
Meillä perinteenä on se, että kahvit (tai tässä tapauksessa tee) viedään sänkyyn, jonkun pienen suolaisen tai makean kanssa ja annetaan lahja siinä, mutta sen jälkeen sitten lähdetään yhdessä syömään oikea aamupala alakertaan. Näin tehtiin tänäkin vuonna!

Aamupalan jälkeen, hetken hengailtuamme oli aika ruveta valmistautumaan, yhdeltätoista lähdettäisiin Kirjokiven Kartanolle syömään äitienpäiväateriaa mun isovanhempien kanssa 😋

 

Let's mennään!

Perille päästyämme oli hyvä muistaa, että kamera jäi kotiin. Ärsytys! Noh, ei voi minkään. Kuvat on otettu puhelimen/snapchatin kameralla joten laatukin on sen mukaista. 

Heti kartanolle saavuttuamme meidät tultiin ottamaan ystävällisesti vastaan ja ohjattiin pöytään.
Vihreää marjasalaattia ja vadelmavinegretteä, kevätterriiniä, tomaattia, kvinoaa ja tuorejuustoa, savusiikaleipäset ja nokkosmajoneesia, sekä kerkkägraavattua lohta - nam!
Haukimuhennosta, pestokasviksia, tilliperunaa, sekä muutamaa edellämainittua herkkua (graavilohta, tomaatti-kvinoaa ja savusiikaleipänen) alkupalapöydästä 😍
Jälkkäriksi mansikkapavlovaa, suklaakakkua, ja tottakai kahvia ☕️ 🍓
Oli kyllä todella hyvää ruokaa! Erilaista, mutta äärettömän hyvää 😍

Kylpyhuoneessa oli hauska idea! Kädet pestyään hyllystä otettiin pieni pyyhe johon ne kuivattiin, tavallisten seinässä olevien käsipyyhepaperien sijaan.  

Päivän asu: Nahkatakki, vaaleanpunainen rento paita, mustat farkut ja balleriinat. Yks mun pitkäaikaisimmista luottoasuista!
Kiitos Kirjokiven Kartano! Ruusunkin sain, vaikka äiti en ole😄 🌹

Loppupäivä kuluikin ihan vaan kotona, 

Toivottavasti teillä on myös ollut mukava äitienpäivä! 😘

252 sanaa,
Emmi