MEILLÄ ON SYNTTÄRIT🎂

Kuten monesta paikasta olettekin jo varmasti huomanneet, Starbox täyttää tänään vuoden! 
Starboxin myötä Neiti tuhat sanaa minuutissa -blogi on saavuttanut tänään yhden vuoden kunniakkaan iän, jes🎂

Mulla oli aikeissa tehdä blogin synttäreiden yhteyteen jonkinlainen yhteistyöpläjäys ja arvonta, jotta te lukijatkin olisitte saaneet tästä jotain konkreettista irti, mutta toisin kävi ja koko homma pääsi unohtumaan😅  Pistettäköön lukiokiireiden piikkiin, että tämä 31. päivä hieman yllätti, hups.
Noh, ehtiihän niitä myöhemminkin!

Tosiaan vuosi sitten, 31.3.2016, kirjoitin ensimmäinen blogipostaukseni NTSM:n nimissä ja niinkuin varmasti kaikkia muitakin, myös minua jännitti ja se näkyi myös tekstissä. Huomaan itse kehittyneeni kirjoittajana (ja myös ihmisenä) viimeisen vuoden aikana huimasti. Kehitettävää vielä on, mutta suunta on oikea. 

Tuntuu jotenkin todella hassulta, että nyt on tosissaan kulunut jo vuosi Starboxin parissa. Tästä on tullut niin luonteva osa arkea, että ei edes tajua sitä kunnolla😅  Starbox ja sen väki on kyllä ansainnut paikan mun sydämessä ja olen todella kiitollinen siitä, että saan bloggailla näin ihanien ja aitojen ihmisten kanssa, kiitos ja hyvää synttäriä myös teille! 💜

Suuri kiitos myös kaikille yrityksille ja muille tahoille, jotka ovat lähteneet tekemään mun kanssa yhteistyötä kuluneen vuoden aikana! 

Muuta en tässä kohtaa osaa sanoa, kehitetään ja kasvatetaan blogejamme ja blogiyhteisöä samaan malliin kuin ennenkin, niin hyvä tulee!

 Psst! Synttäreiden lisäksi Starboxissa puhaltaa uudet tuulet myös yhteisötuottajan osilta. Starboxilla on aloittanut uusi yhteisötuottaja, Elina! Yhteisötuottaja toimii siis meidän bloggaajien tukena ja turvana Kaakon Viestinnän puolelta. 😌
Tervetuloa ja onnea matkaan myös Elina sulle! 😇

241 sanaa,
Emmi