MITÄ TAPAHTUU, KUN OPPII YLI?

Shh! Ei kerrota kenellekään, että vähän mallailin jo tätä "kapteeninhattua", niinkun Helmi 4v asian ilmaisi! 😅😙☝🏼

No saa hienon valkoisen lakin tietty! Eilen Ylioppilastutkintolautakunta luovutti tämän kevään kirjoittajien arvosanat kouluille ja koulut sitten luovuttivat ne meille, kirjoittajille. Ja niinhän siinä kävi, että myös minä saan (virallisesti) luvan painaa valkolakin päähän 2.6.2018! 
Magnan paperit kirjoitin ja tyytyväinen olen suoritukseeni, vaikka tämän vuoden kokeiden kysymysten aiheet eivät olleetkaan juuri niitä minun vahvuuksiani. Keskipitkä ruotsi jäi neljää pistettä ja pitkä englanti vain yhtä pistettä vaille korkeammasta arvosanasta ja sekös ärsyttää, mutta johonkinhan se raja on vedettävä 🤷🏼‍♀️ 😁

Kävin Kluuvinkadun Fazerilla palkintokahveilla ja oli muuten ihan todella hyvä kardemummakierre ja jäälatte 🤤

Lakkiaisia vietetään parin viikon kuluttua, mutta juhliin valmistautuminen alkaa jo nyt! Alkoi itseasiassa jo eilen, kun kävin Harrietin luona huollattamassa ripset juhlakuntoon😛 Seuraavan parin viikon aikana sitten istuskellaan vielä kampaajan penkissä, kynsiä laittamassa ja rusketusta hankkimassa! (Ja toki yhä luetaan valintakokeisiin tän kaiken lomassa😅)

Lämpimät onnittelut kaikille muillekin tämän kevään ylioppilaille ja muille valmistuville/valmistuneille😍 Me tehtiin se! 
Loppuun vielä asiaan erittäin vahvasti liittyvä kuva...
 

Ei mulla muuta! 

160 sanaa,
Emmi