Oispa syksy

Ulkona ihanan kirpakka sää, sais pukeutua lämpösiin neuleisiin ja hiippailla hurjan kokoisissa villapaidoissa niin kotona kuin lukiolla. Mulla on teevarastot pullollaan odottamassa syksyä ja niitä pimeitä syysiltoja, kun voi hörppiä teetä kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Multa tosin puuttuu vielä jokin syksyinen muki. Mukeja mulla on paljon, mutta ei mitään sellaista, joka sopisi syksyyn.

Tänään kun mä heräsin, oli ulkona aika syksyinen keli, mutta ei se ole sama asia. Jos kesällä on syksyinen keli niin se on vaan lähinnä masentavaa. Kesän kuuluu olla kesä ja se on ihan jees, mutta syksyllä saa sitten luvan kanssa olla kylmä ja sataa vettä! Ainiin, saappaat. Onkohan mun saappaat vielä oikean kokoiset? Pienenä en yhtään pitänyt saappaista, ne oli vissiin tosi nolot. Oon nyt kuitenkin varmaan päässyt tän ’’kaikki on noloa’’ -vaiheen yli ja haluaisin jotkut tosi fantsut saappaat! 

Mitäs muuta? Kirjat! Ne kuuluu kanssa syksyyn, ainakin mun mielestä. Ne kuuluvat sarjaamme liian isot villapaidat, villasukat, tee ja joku hyvä kirja.

Syksy tietää myös sitä, että kohta on talvi ja talvella on joulu. Joulu on parasta aikaa, ei sen materialismin vuoksi vaan sen fiiliksen takia, joka mulla ainakin tulee aina ihan väistämättä! Mutta ei siitä sen enempää, vielä.

Oispa syksy.