Neiti tuhatta ja sataa minuutissa - OMA AUTO

Jouluaatto lähenteli loppuaan: lahjat oli jaettu, ruuat syöty ja Samu Sirkan joulutervehdyskin katsottu. Tänään ei tapahtuisi enää mitään ihmeellistä, vai tapahtuuko sittenkin? 
Käytiin iltakahveille perheeni ja isovanhempieni kanssa, kun äitini sitten tokaisi, että:

’’Emmi hei, tänne oli näköjään jäänyt vielä yksi paketti’’

En osannut tässä kohtaa vielä arvata mitään, mutta epäilykseni heräsi, kun äiti tahtoi ottaa reaktioni videolle, kun avaan pakettia. Hyppääkö täältä kohta joku hämähäkki naamalleni? 

Ylläolevasta kuvasta näettekin paketin sisällön. Ensimmäisenä silmääni osui RM:n todella suloinen joulukoriste, jossa on auton siluetti ja kuusi katolla. En kyllä tässäkään vaiheessa osannut yhdistellä asioita vaan tutkin mitä muuta paketista löytyisi. Paketissa oli myös joulukortti, jota koristi punainen auto. Ja yllätys yllätys, edelleen kulmat kurtussa yritän miettiä, että miksi äiti haluaa kuvata, kun avaan paketin, jossa on joulukoriste ja joulukortti. Noh, käänsin kuitenkin kortin ja sitten rupesi asiat minullekin valkenemaan! 

MINÄ SAISIN OMAN AUTON! Mitä ihmettä? 

Tämä tuli täysin puskista. Korttia lukiessani nauroin, itkin ja ennen kaikkea hämmennyin. Olimme puhuneet vanhempieni kanssa jo kesällä siitä, etten saisi omaa autoa vielä. Toisin kävi. Minulle kerrottiin, että mentäisiin sitten 27. päivä katsomaan minulle se auto. Voitte vaan arvata kuinka tuskallisia nämä kolme päivää olivat! Muutamia vaihtoehtoja vanhempani olivat kartoittaneet etukäteen ja minut ohjattiin suoraan Kouvolan Delta Autoon, jossa sain tehdä lopullisen valintani. 

No mitäs sieltä sitten matkaan lähtikään? 

Kia Rio (2015)

Hän! 😍 

Teknisistä tiedoista en osaa kovinkaan paljon sanoa, kuluttaa vähän ja on manuaali! Olen kyllä manuaalikortin suorittanut, mutta kuluneet kuukaudet pelkästään automaateilla ajaneena on se vaihteiden ja kytkimen käyttö vielä hieman hakusessa, mut kyl tää täst! Tänään jo ajaessani ei auto sammunut kertaakaan 😂  Ehdottomasti manuaalin kuitenkin halusin, jotta opin sillä kunnolla ajamaan. 🚗  Auto on juuri sopivan kokoinen mun käyttöön (eli näppärän pieni, mutta erittäin paljon tilaa vaatteille ja muulle mitä bruukaan autossa säilyttämään😅) ja musta on aina tyylikäs - eikö?

Edelleen ihan ymmyrkäisenä omasta(!!) autosta, apuva 😯  Tällä hetkellä olen iloinen, onnellinen ja erityisesti kiitollinen 💕

316 sanaa,
Emmi