OSTIN KÅNKENIN

Oon ollut jo pitkään hyvän repun tarpeessa, siis monia vuosia. Mulla on ollut tekonahkareppua, Vansin reppua, jotain randomia valkovihreetä reppua ja mitä kaikkea. Ne ovat kuitenkin menneet ajan saatossa tavalla tai toisella rikki. Sen johdosta mä en yleensä reppua käytäkään, vaan suosin laukkuja ja kangaskasseja. Yleisin kombo mulla koulussa onkin ollut kangaskassi, josta löytyy kirjat ja sen kaverina sitten musta nahkalaukku, josta löytyy kaikki muu tarpeellinen! Vaikka tämäkin taktiikka on toiminut, on se hieman rasittavaa kulkea kahden kassin kanssa pitkin kyliä ja kaupunkeja.
Reppu tuli siis tarpeeseen! 

Kattokaa kuinka söpö se on!

Kyseinen reppu ei varmaankaan tule kenellekään uutena, koska Kånken on ollut jo monia vuosia trendireppuna ja tälläinen löytyy yleensä yhdeltä, jos toiselta vastaantulijalta. 

Tiesitkö: Kånken on Fjällrävenin vuonna 1978 markkinoille tuoma reppu, joka alunperin kehitettiin auttamaan ruotsalaisten koululaisten selkäongelmia! 

Ehdin sen jo alkuinnostuksissani pakata huomista koulua varten, ja testata kuinka hyvin tavarat sinne mahtuvat, ja hyvin mahtuvat! Plussaa siis repun mallista ja koosta.
Samalla, kun pystyn säilyttämään siellä kaiken päivän aikana tarvitsemani, se on vielä siron näköinen ja helppo kuljettaa paikasta toiseen! 

Tykkään ihan sikana myös ton repun väristä! Kaupassa arvuuttelin tämän ja mustan väliltä, mutta onneksi päädyin tähän. Mulla on todella paljon tummia/mustia vaatteita, joten tää tuo vähän väriä elämään 😜

Ainut kysymysmerkki repun suhteen olivat nuo olkaimet. Niissähän ei siis ole minkäänlaisia pehmusteita ja mietin, että porautuvatko ne mun hartioista läpi, jos repussa on paljon tavaraa. Prismassa, josta tämän ostin, oli kyllä myynnissä olkapehmusteita, mutta päätin kuitenkin jättää ne kauppaan ja toivoa parasta.
Positiiviseksi yllätykseksi, reppu tuntui todella mukavalta selässä ja hartioilla, enkä ainakaan ensituntumalta kokenut olkapehmusteita tarvitsevani. Ja jos tilanne niin vaatii, ainahan ne voi sitten käydä sieltä kaupasta nappaamassa!

Reppu on siis se ihan basic Kånken värissä ” 420/plum”

Kaiken kaikkiaan olen kyllä tyytyväinen ostokseeni! Halvin mahdollinen reppu tämä Kånken ei kyllä ole (Kouvolan Prismassa 69,95€), mutta pelkkää hyvää tästä olen laadun suhteen kuullut, että jospa se maksaisi itsensä sitten käytössä takaisin!

Tän lukuvuoden vika jakso on hyvä aloittaa uuden repun kanssa! Hyvää alkavaa jaksoa kaikille lukiolaisille 😎

Onko teillä muilla kånkeneita, tai muita Fjällrävenin reppuja käytössä? 😌
Kommentoikaa alas, ja jos tykkäsitte postauksesta, muistakaa antaa sille tähti (=tykätä) tuossa alhaalla! ⬇️ ⭐️

358 sanaa,

Emmi